Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon av «Tordivelen flyr i skumringen»

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Presentasjon av «Tordivelen flyr i skumringen»"— Utskrift av presentasjonen:

1 Presentasjon av «Tordivelen flyr i skumringen»
Dette er en presentasjon av hørespillet «Tordivelen flyr i skumringen» Skrevet av Maria Gripe. Boken ble gitt ut I 1979, og hørespillet ble gitt ut I 2002. Gitt ut av NRK lydforlag.

2 Presentasjon av hørespillet
Det er tre ungdommer Annika, Jonas og David. De får sommerjobb i å vanne blomster i Selandergården. Der finner de en bunke med spennende brev som gir de en ledertråd til en forsvunnet statue. Når de er i Selandergården og vanner blomster ringer stadig vekk en gammel dame som heter Julia, som gir de mange ledetråder til statuen. De får vite til slutt av Julia døde for seks uker siden, så har de snakket med en død person? Tordivler gir mange teng som hjelper de tre ungdommene om statuen, men dethar blitt misslykkende. Etter mange misslykkende forsøk finner de statuen i det britiske museum i England.

3 Forfatterportrett av Maria Gripe
Maria Gripe er født 1923 i Voxholm i Sverige. Hun vokste opp i Voxholm. Hun beskriver barndommen som verken lykkelig eller ulykkelig. I 1954 ga hun ut sin første barnebok «I vår lilla stad». I 1965 ga hun ut sin første ungdomsbok «I klockornas tid». Maria var en betydningsfull forfatter som setter spor hos ungdommer. De første bøkene kom ut på 50-tallet.

4 Vurdering Dette hørespillet passer for alle, men jeg anbefaler det til mellomtrinnet. Jeg syntes det var for langt, at det ble nesten kjedelig. Lydeffekten og musikken kunne vært bedre. Dette hørespillet var veldig spennende.


Laste ned ppt "Presentasjon av «Tordivelen flyr i skumringen»"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google