Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Gruppe for digitale medier i læring «DML-gruppen tilbyr IT-støtte til utdanning ved UiO. Målsetningen vår er å legge til rette for god og fleksibel undervisning.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Gruppe for digitale medier i læring «DML-gruppen tilbyr IT-støtte til utdanning ved UiO. Målsetningen vår er å legge til rette for god og fleksibel undervisning."— Utskrift av presentasjonen:

1 Gruppe for digitale medier i læring «DML-gruppen tilbyr IT-støtte til utdanning ved UiO. Målsetningen vår er å legge til rette for god og fleksibel undervisning ved at underviserne har et godt utvalg av verktøy for å formidle faget sitt, aktivisere studentene og bringe dem inn i en faglig praksis»

2 Hva nå?

3 Operative prosesser Produksjon – Senter for utvikling og miljø, ”What works”. – Institutt for filosofi, idehistorie, kunsthistorie og klassiske språk, ”Flexphil” – Senter for fremragende lærerutdanning Kompetanseheving og erfaringsdeling – Kurs og rådgivning – Kommunikasjon og dokumentasjon – EdTech og andre arrangementer

4 Teknologiprosesser Vortex, Fronter, Futurelearn, MOOC, SPOC, mediearkiv, podcast, streaming, AV-utstyr, lecture- capture, videokonferansesystem, videoopptak, medieproduksjon, digital eksamen, innleveringsfunksjonalitet, studentresponssystem, blogg, wiki,

5 Organisasjon Hva ønsker UiO med sine MOOCer? Hvordan stimulere til produskjon? Hvordan engasjere fagpersonell? Hvordan organisere MOOC- produksjonsapparatet? Hvordan sikre kvalitet? Resurser og finansiering?

6 Politiske prosesser 16. juni 2014

7 Utvalget om høyere utdanningstilbud på nett (”MOOC-utvalget”) NOU om: Studiefinansiering Finansiering av utdanningstilbudet Akkreditering og kvalitetssikring Utdanningskvalitet og forskningsbasert utdanning Strategisk bruk av MOOCs Samarbeid, arbeidsdeling og konsentrasjon (SAK) Profilering

8 Hva nå, UiO?


Laste ned ppt "Gruppe for digitale medier i læring «DML-gruppen tilbyr IT-støtte til utdanning ved UiO. Målsetningen vår er å legge til rette for god og fleksibel undervisning."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google