Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Om JM Auto AS JM Auto er 30 år i 2019 og er et selskap som omsetter for 215MNOK Det er et lokalt eid selskap, som forhandler merkevarene VOLVO og RENAULT.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Om JM Auto AS JM Auto er 30 år i 2019 og er et selskap som omsetter for 215MNOK Det er et lokalt eid selskap, som forhandler merkevarene VOLVO og RENAULT."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Om JM Auto AS JM Auto er 30 år i 2019 og er et selskap som omsetter for 215MNOK Det er et lokalt eid selskap, som forhandler merkevarene VOLVO og RENAULT og har et toppmoderne bilanlegg på 4000m2 på Stoa utenfor Arendal, med serviceavdeling, og salgsanlegg av nye og brukte biler Er forhandler for Aust-Agder på begge merker Selskapet har 37 ansatte, innen salg, delelager, verksted/servicemarkedet og administrasjon.

3 Behov/Ønske Vi ønsker å styrke oss i alle våre kanaler og med alle våre flotte produkter, tjenester og fasiliteter. Prosjektfaser: Kartlegging/analyse internt, kartlegging konkurrenter, aktiviteter inn mot importører og utvikling av kommunikasjon i våre kanaler + aktiviteter. Vi ser for oss å ha studenter som kan være med å bygge opp, drifte og planlegge aktiviteter relatert til alle våre utgående kanaler. Webside, aktiviteter på sosiale medier (Facebook, Instagram og kanskje også Snapchat) - og annonnseringsmuligheter, Google ads, promofilmer, presentasjoner, reklamesnutter osv.  Vi ønsker noen som har lyst å være med i vår egen «inhouse medieavdeling». Formål: Bidra til økt interesse, kundevekst og salgsutløsende aktiviteter i våre kanaler.

4 Vi kan tilby Markedsledende produkter Flotte, moderne fasiliteter
Det gis mye frihet – vi ønsker innspill  / kreative prosesser.

5 Ønsker dere å vite mer og starte tankeprosessen:
Interesse? Ønsker dere å vite mer og starte tankeprosessen: Kontakt: Trond Christoffersen Salgs- og markedssjef JM Auto AS /


Laste ned ppt "Om JM Auto AS JM Auto er 30 år i 2019 og er et selskap som omsetter for 215MNOK Det er et lokalt eid selskap, som forhandler merkevarene VOLVO og RENAULT."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google