Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Oppstartsmøte med ASKO

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Oppstartsmøte med ASKO"— Utskrift av presentasjonen:

1 Oppstartsmøte med ASKO
Matvarer – Nye avtaler Oppstartsmøte med ASKO

2 Agenda DEL 1: Audun presenterer Oppdragsgiver og forteller litt om:
Prosessen bak anskaffelsen av avtalene Hva er nytt? Viktige ting DEL 2 : Bjørn presenterer ASKO og sier videre noe om: Leveringsavtaler Bestilling og ehandel Varemottak Reklamasjonsrutiner Informasjonsflyt fra ASKO under avtaleperioden

3 Oppdragsgiver Nordmøre interkommunale innkjøpssamarbeid (NII)
Består av 12 kommuner på Nordmøre på til sammen rundt innbyggere Har 2 fast ansatte, plassert sammen med Innkjøp i Kristiansund kommune som er vertskommunen for innkjøpssamarbeidet. Innkjøpstjenesten forvalter avtaler på vegne av medlemskommunene. Matvareavtalene er blant de største og viktigste avtalene i porteføljen Dagens «viktigste» punkt: Her vil dere finne all relevant informasjon i fremtiden!

4 Prosessen bak… 4 konkurranser ble lyst ut før sommeren:
Kolonial, frossen fisk, egg og fjørfe Kjøtt og kjøttprodukter Meierivarer Frukt, grønt og poteter Totalt 9 tilbud fra 5 forskjellige leverandører. ASKO fremstod med de økonomisk mest fordelaktige tilbudene og stod igjen som vinner av alle konkurransene. Dette betyr at vi har 1 leverandør på alle avtaleområdene.

5 Hva blir nytt på denne avtalen?
En leverandør på alle avtaleområdene: ASKO 1 nettløsning for alle avtaleområdene med tilgang til Alle matvarene på kjernesortimentet Et stort kantsortiment Et noe større fokus på økologiske produkter og nøkkelhullsmerket produkter. Konkurransen har hatt et større fokus på miljø enn før (dette har hatt en innvirkning på vurderingen av tilbudene i konkurransedansen).

6 Hva er likt med de forrige avtalene?
Kjernesortimentet inneholder 90% av de samme produkttypene som før. Det aller meste av kravspesifikasjonen er likt som før. Det skal bestilles gjennom ehandel, slik som før. Der hvor produktene i kjernesortimentet dekker behovet, skal det handles på avtale – Avtalelojalitet er viktig! Bestilling på kjernesortimentet gir best besparelser – Det er her de gode prisene ligger!

7 Viktige ting å få med seg…

8 Første bestilling i ehandel…
Første gangen dere bestiller i ehandel må dere sjekke at dere mottar ordrebekreftelse. Hvis dere ikke gjør det er dere nødt til å ta kontakt med ASKO sitt kundesenter. Da må en sjekke at dere ligger inne med de riktige innstilingene i systemet.

9 Vikarer og fravær Det er viktig at dere melder inn ev. vikarer.
Det er de oppgitte kontaktpersonene/bestillerne som mottar ordrebekreftelser. Kontakt ASKO sitt kundesenter visst dere har endringer dere ønsker å melde inn.

10 Anbrekk Det vil bli muligheter for anbrekk innen 1 kvartal 2019
Imellomtiden praktiseres anbrekk vi ASKO sin kundetelefon.

11 Kaffemaskiner og «cafitesse»
For de som har kaffemaskiner som går på cafitesse så blir denne kaffen dyrere. Den vil bli å få tak i på kantsortimentet, men til en høyere pris. ASKO har en erstatningskaffe på hovedsortimentet som er rimeligere, men denne krever bytte av maskin. Bytte av maskin meldes inn til ASKO. Husk at eksisterende maskiner må sies opp (3 mnd. oppsigelse). Nærmere rutiner rundt dette vil bli lagt ut på nettsiden.

12 Utstyr til melk og meieriprodukter…
TINE vil samle inn en del dispensere og kjøleskap som de eier. Mesteparten av dette utstyret vil bli erstattet av ASKO innen avtalestart. Ber dere melde ifra til ASKO visst dere opplever at utstyr ikke blir erstattet. Vær spesielt obs på dette ved overgang til ny avtale slik at en unngår kjedelige situasjoner med mangel på viktig utstyr.

13 Kvartalsmøter Innkjøpstjenesten kommer til å arrangere kvartalsvise oppfølgingsmøter – Alle interesserte er velkommen til å delta  Korte seanser i Kristiansund med muligheter for skype Faste punkt: Generell avtaleoppfølging Inn- og utmelding av produkter på nettoprislisten Generell fagprat med kollegaer og ASKO

14 Spørsmål?

15


Laste ned ppt "Oppstartsmøte med ASKO"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google