Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

NMF mener at et godt samarbeid mellom offentlig myndighet, frivillige organisasjoner og private aktører er den viktigste garantien.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "NMF mener at et godt samarbeid mellom offentlig myndighet, frivillige organisasjoner og private aktører er den viktigste garantien."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 NMF mener at et godt samarbeid mellom offentlig myndighet, frivillige organisasjoner og private aktører er den viktigste garantien vi har for at denne delen av den usynlige kulturarven blir ivaretatt også i fremtiden. For å få dette til har det offentlige et særlig ansvar for å legg til rette forholdene for dette samarbeid i respekt for de frivilliges uavhengighet og integritet.

14 Hva har myndighetene av fordel for å styrke samarbeidet med NMF og ta vare på objektene:
De funn som vi leverer i dag er veldig fremtidsrettet for forsking. (Se til Danmark og England som ikke får fullrost samarbeidet med metallsøkerne godt nok. De er uvurderlige mener de.) NMF bringer frem så mye ny kunnskap om vår historie at de som skriver nye historiske skrifter må ta dette med seg videre. Vi mener at våre medlemmer i Norges Metallsøkerforening har stor spisskompetanse og betydelig samfunnsnytte. RA må legge forholdene til rette for at det blir et mye bedre samarbeid mellom fylkeskommuner og metallsøkere uten byråkratiske hindringer som f.eks økonomi for konservering av funn. Det burde være i samfunnets interesse å dokumentere vår felles historie. Det nåværende tapet av verneverdige kulturminner bør minimineres.  Erik Rønning Johansen Tlf


Laste ned ppt "NMF mener at et godt samarbeid mellom offentlig myndighet, frivillige organisasjoner og private aktører er den viktigste garantien."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google