Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Visma Bizweb – Brukerveiledning BizSelect

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Visma Bizweb – Brukerveiledning BizSelect"— Utskrift av presentasjonen:

1 Visma Bizweb – Brukerveiledning BizSelect

2 Innlogging på www.bizweb.no
Trykk her for å logge inn Brukernavn = din e-post adr. Passord = *****

3 BizSelect etter innlogging
Her får du opp alle tjenestene du abonnerer på (uthevet) Klikk her for å gjøre et utvalg i BizSelect.

4 Fakta BizSelect Seleksjonsverktøy for DM, TM eller analyse
Utdrag av lister til salgs- og markedsaktiviteter Inkluderer oppslagsverket BizSearch og nyhetssøk Kontinuerlig oppdatert database over alle norske bedrifter Eksport av data til MS Excel – lag ferdige DM- og TM-lister i løpet av minutter Lagre utvalgene – bli varslet om nye selskaper i ditt utvalg Ekstramodul: Eksport av alle regnskapspostene til MS Excel Eksport av flere regnskapsår Valg av hvilket regnskapsår kriteriene skal gå mot

5 BizSelect Med BizSelect kan du selektere ut firmaer. Du kan selektere på: Geografi Bransje Økonomi Diverse Utvalget svarer til de firmaene som tilfredsstiller alle kravene du legger til.

6 Selekter på geografi Under geografi kan du velge: fylke(r) kommune(r)
postnumre i kommune. postnummerområde dato for når postnummer sist ble endret (Slik kan du finne de som har flyttet.) ”gate begynner med” NB! Du kan legge til flere geografiske kriterier. Søket finner alle firmaer som svarer til minst ett av kravene.

7 Selekter på bransje 2. Søk etter bransjekoden her!
Søk for eksempel etter ”data”. Det gir blant annet følgende resultat: 22330 Reproduksjon av data og programmer på edb-media 30000 Produksjon av kontor- og datamaskiner Du kan også søke på bransjenummeret, f. eks 3. Søk etter et firma som du vet er i den bransjen du er på jakt etter! Når du har funnet det aktuelle firmaet, klikker du på plussen til venstre for firmaet. Da kommer de bransje-kodene som firmaet er registret med frem. Denne metoden passer best når du ikke kjenner bransjekoden du trenger. 1. Let gjennom listen av ca 2000 koder. De er organisert hierarkisk med hovedkoder og underkoder. Trykk på plussen til venstre for bransjekoden for å se underbransjene. Denne metoden er best hvis du vet hvilken bransjekode du skal til, og kjenner til hvor i hierarkiet den ligger. Alle firmaer registreres med en bransjekode. Kodene som brukes er NACE-koder. Du kan finne de aktuelle kodene på tre måter. Velg bransjekode ved å klikke ”Ta med” Du kan også ekskludere bransjekoder ved å klikke på “Ekskluder”. NB! Legger du til flere bransjekoder, holder det at firmaet har en av de bransjekodene du legger til.

8 Selekter på økonomi Du kan selektere på alle postene i regnskapet.
Det mest vanlige er kanskje selektere på driftsinntekter siden det kan være et mål på hvor stort et firma er. I eksemplet til venstre, har vi selektert ut de selskapene som har en omsetning på over 10 mil. Hver oppmerksom på at straks du legger til et økonomiske kriterium, velger du bort alle de selskapene som ikke leverer regnskap.

9 Selekter på diverse De viktigste mulighetene her:
Registrert i foretaks-, mva- eller frivillighetsregisteret Foretaksform Har roller: Velg ut kun de selskapene som har valgte rolle. Evt med alder. Reg. dato (når de er registrert i Brønnøysund-registeret) Antall ansatte Etableringsår Revisor Regnskapsfører Forhold rundt avdelingskontor. Status på firmaet

10 BizSelect – Vis utvalg Utvalgfliken viser alle de kriteriene du har lagt til. Her kan du slette enkeltkriterier. Du kan lagre utvalgskriteriene og senere hente dem frem igjen. Overvåk endringer på dine lagrede utvalg. Du blir varslet på e-post. Bli f. eks varslet på alle nye selskaper i ditt område.

11 Valg av eksportfelt Velg hvilke felter du ønsker å eksportere.
Noen felter kan være ”grået ut” avhengig av din tilgang.

12 BizSelect – vis utvalg og eksporter
Klikk ”Vis resultat” eller klikk på resultatfliken for å se resultatet av utvalget. Under underfliken ”Eksporter” kan du eksportere dataene til Excel

13 BizSelect – eksporter til fil (f. eks MS Excel)


Laste ned ppt "Visma Bizweb – Brukerveiledning BizSelect"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google