Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

På Skøyen skole vil vi ha det mobbefritt, det vil varme hjertet ditt!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "På Skøyen skole vil vi ha det mobbefritt, det vil varme hjertet ditt!"— Utskrift av presentasjonen:

1 På Skøyen skole vil vi ha det mobbefritt, det vil varme hjertet ditt!
VENNSKAPSBASEN På Skøyen skole vil vi ha det mobbefritt, det vil varme hjertet ditt! På Vennskapsbasen jobbes det med alle elevene på AKS. Vennskapsbasen er en arena for arbeid omkring barnas tanker, følelser og deres utvikling av sosial kompetanse. Eksempler på temaer vi jobber med: Vennskap Mobbing Hjemmesituasjon Skilsmisse, dødsfall, sykdom + Sosiale koder Lekeregler Samarbeid Empati Selvhevdelse/selvkontroll «Jeg ER ikke vanskelig, jeg HAR det vanskelig»

2 Hva skjer på Vennskapsbasen?
På Vennskapsbasen legges det til rette for barnas behov både ved enkelthendelser og gjennom perioder. Eksempler på hvordan Vennskapsbasen kan tilrettelegge: Å sitte i fred og ro etter en vanskelig hendelse/i en vanskelig periode Være sammen med en venn eller to hvis hverdagen byr på utfordringer En pust i bakken i roligere omgivelser da en skolehverdag preges av mange inntrykk Temadager med fokus på utvikling av sosial kompetanse: spill, lek og samtaler To ekstra ører og ett ekstra fang ved behov Fortelle det man har på hjertet som ingen andre voksne har tid til å høre på – akkurat nå. «Lytt til meg, selv om jeg bruker litt andre ord enn deg»

3 Hvilke elever er på Vennskapsbasen?
Noen barn er på Vennskapsbasen faste dager i uken over lengre perioder, og andre barn kommer innom i av og til. Noen barn er bare på besøk med en venn for å gjøre noe hyggelig, og andre rett og slett fordi de hadde lyst til å gjøre noe annerledes en dag. Noen barn kommer innom Vennskapsbasen for å få hjelp til en mer tilrettelagt hverdag, eller for å få hjelp til å finne aktiviteter som passer for dem.

4 Utstyr på Vennskapsbasen
Arbeidssonen Boks med sakser Boks med blyanter Boks med fargeblyanter Boks med viskelær og blyantspisser Liten plante Aktivitetssonen Bokser med plastelina Ulike typer spill Bøker 2 vannkanner Bokser med Squishy Fargeleggingsark Kasse med kosedyr Avslappingssonen 3 store blå puter 6 mindre puter med forskjellige farger/mønstre Hvis du låner noe fra Vennskapsbasen, vær snill og legg det tilbake der du fant det når du er ferdig 


Laste ned ppt "På Skøyen skole vil vi ha det mobbefritt, det vil varme hjertet ditt!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google