Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

NJFF Akershus – Informasjonsmøte om lisensjakt

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "NJFF Akershus – Informasjonsmøte om lisensjakt"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 NJFF Akershus – Informasjonsmøte om lisensjakt
Bjørn Mathiesen Styreleder NJFF Akershus Velkommen til NJFF Akershus – Informasjonsmøte om lisensjakt!! Bjørn Mathiesen - Styreleder NJFF Akershus .

3 NJFF Akershus – Informasjonsmøte om lisensjakt
Lisensfelling er et av statens virkemidler til å forvalte våre store rovdyr, i tillegg til kvotejakt og skadefelling. Fylkeslaget har fått tilbakemeldinger på at det ikke alltid er like lett å orientere seg i jungelen av informasjon.

4 NJFF Akershus – Informasjonsmøte om lisensjakt
Møte i kveld er tenkt som et overordnet møte hvor vi vil informere om rettigheter, plikter og hvilke regler som gjelder. Neste trinn vil være å jobbe videre på lokalnivå. Her vil det være hensiktsmessig at lokalforeninger og grunneiere snakker sammen for å finne ut hva som er mulig. Vi har ressurspersoner på lokalnivå som kan bidra i dette arbeidet. Fylkeskontoret tar gjerne imot innspill og spørsmål slik at vi også kan hjelpe til å koordinere i denne prosessen

5 NJFF Akershus – Informasjonsmøte om lisensjakt
Foredragsholdere: Espen Farstad, Informasjonssjef NJFF. Pål Sindre Svae, Utmarksavdelingen Akershus og Østfold. Christian Hillmann, Fylkesmannen Oslo og Akershus. Ida Glemminge, Statens Naturoppsyn.

6 Spørsmål??


Laste ned ppt "NJFF Akershus – Informasjonsmøte om lisensjakt"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google