Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Masteroppgåve, UiA 2016 -Litt om utvalet mitt!.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Masteroppgåve, UiA 2016 -Litt om utvalet mitt!."— Utskrift av presentasjonen:

1 Masteroppgåve, UiA 2016 -Litt om utvalet mitt!

2 Ordsky: Frå alle svara i undersøkinga
Ordsky: Frå alle svara i undersøkinga. Utdanning, jobb, frivillig aktivitet

3 Kvifor MDD? «Interessen for musikk samtidig som jeg fikk generell studiekompetanse» «Morsom måte til studiekompetanse» Kvifor valde du å gå på MDD? «Hadde drevet med drama tidligere, og ville ha noe praktisk ved siden av generell studiekompetanse»

4 Ville du valt MDD igjen? Kanske Nei Ja

5 Ville du valt MDD igjen? «Ja, det ga meg et godt grunnlag for videre utdanning og valg» «JA! Jeg ser fortsatt tilbake til årene på Dahlske som de beste noen gang.» «Ja, veldig kjekk og utfordrende studieretning. Høy kvalitet og godt samhold» «Ja, uten tvil. Fagene som var relatert til MDD motiverte stort til å gå på skolen samtidig som det ga en god mestringsfølelse»

6 Utdanning? Kulturfag Andre fag Pedagogisk
Kva høgare utdanning har du teke? Pedagogisk

7 Kor nyttig var MDD for utdanninga?
Ingen nytteverdi Litt nytteverdi Høg nytteverdi Middels nytteverdi

8 Jobb? Kulturrelatert arbeid Andre jobbar Lærar
Innanfor kva fagfelt har du hatt lønna arbeid? Lærar

9 Kor nyttig var MDD for jobben?
Ingen nytteverdi Litt nytteverdi Høg nytteverdi Middels nytteverdi

10 Frivillig kulturaktivitet?
Nei Ja -Har du delteke aktivt i frivillig kulturaktivitet etter vidaregåande?

11 Kor nyttig var MDD for aktiviteten?
Litt nytteverdi Høg nytteverdi Middels nytteverdi (Ingen nytteverdi: 0)

12 Fagleg og sosial nytteverdi:
-Jeg fikk faglig kompetanse innen skuespill som hjalp meg videre til å forstå dette yrket jeg ønsket å fordype meg i. -Det gjorde at jeg kunne studere musikk videre og jeg fikk også mulighet til å fordype meg i instrumentet mitt. Hadde det ikke vært for Dahlske hadde jeg ikke drevet med musikk på heltid i dag. -Økte interessen for teater og musikk, vist meg min styrke innenfor administrativ drift av kultur.

13 Fagleg og sosial nytteverdi:
-Jeg ser sammenhengen i TV-produksjon og drama fra Dahlske. Også historiefortelling er noe jeg har bruk for hver dag -Jeg bruker min musikkbakgrunn i jobben min som lærer. Jeg er ikke utdannet musikklærer, men brukes som det ved min skole fordi jeg har litt musikkunnskaper fra vgs. -Lært meg samarbeid i kreative prosesser, metoder og teknikker i forhold til det å lage noe kreativt.

14 Fagleg og sosial nytteverdi:
-Som lærer har dette rustet meg bedre til å kunne variere undervisning og inkludere praktisk-estetiske virkemidler. -Det kreative fokuset har gjort at jeg har fått andre kreative interesser, noe som har vært veldig nyttig i forbindelse med å skille seg ut som jobbsøker etter endt høyere utdanning. -Jeg har ikke sceneskrekk i dag. Jeg er tryggere på meg selv og klarer å stå foran folk og ikke minst mer sosial. I jobben min står jeg foran folk veldig mye. Er i mange møter i uka og har prestasjoner stadig vekk.

15 Fagleg og sosial nytteverdi:
-Oppsetninger har gitt meg sterkere organisatoriske evner, som jeg har dratt nytte av på flere arenaer. -Lært å jobbe hardt. Gå mine egne veier. Finne mine kvaliteter og bli bedre på dem. -Den viktigste kompetansen har jeg fått i møtet med mangfoldet av mennesker på MDD, og respekten for at alle kan noe som er helt spesielt for den enkelte. -Hadde det ikke vært for Dahlske hadde jeg ikke drevet med musikk på heltid i dag.

16 Karakterutvikling (tal henta frå «Hjernen og hjertet», Dahlske vgs
Karakterutvikling (tal henta frå «Hjernen og hjertet», Dahlske vgs. mars -17) MDD-elevane gjer det gjennomgåande svært godt i programfag. Høg gjennomføring «Alle» tek høgare utdanning -Ikkje spesifikke resultat for programfag…


Laste ned ppt "Masteroppgåve, UiA 2016 -Litt om utvalet mitt!."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google