Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

35 MILLIONER TIL GRØNN VERDISKAPING Status per 30. august 2017.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "35 MILLIONER TIL GRØNN VERDISKAPING Status per 30. august 2017."— Utskrift av presentasjonen:

1 35 MILLIONER TIL GRØNN VERDISKAPING Status per 30. august 2017

2 101 søknader GRØNN VERDISKAPING 101 søknader.
70 % fra bedrifter - 30 % fra privatpersoner. Søknader innenfor mange næringsområder. Nær 30 dialogmøter med søkere Flest søknader fra Gjøvik og Lillehammer Justert for folketall er det lite forskjell mellom regionen - med unntak av Lillehammer 101 søknader «over 2 per dag» 101 søknader til Grønn framtid. Halvparten av søknadene kom uken før søknadsfristen - en fjerdel kom siste dag. Fordelingen mellom bedrift/foretak og privatperson er om lag 70 % (bedrift) - 30 % (privatperson). Søknadene favner et bredt spekter av områder. Flest søknader er relatert til mat eller reiseliv (¼ av søknadene), mens 15% er relatert til industrien. Samme andel av søknadene kan knyttes til sirkulær eller delingsøkonomi på et eller annet vis. Følger innlandsutvalgets anbefalinger relativt godt. De fleste søknadene kommer fra Gjøvik og Lillehammer- regionen, og færreste fra Gudbrandsdalen og Valdresregionene. J usterer man for folketall er det likevel ikke nevneverdig forskjell mellom regionene, med unntak av Lillehammer som har klart flest søknader per innbygger (1 søknad per 1000 innbygger).

3 GRØNN VERDISKAPING Søknadene favner et bredt spekter av områder.
Flest søknader relatert til mat og reiseliv (25%) 15% er relatert til industrien. 15% knyttet til sirkulær/delingsøkonomi Søknadene favner et bredt spekter av områder. Flest søknader er relatert til mat eller reiseliv (¼ av søknadene), mens 15% er relatert til industrien. Samme andel av søknadene kan knyttes til sirkulær eller delingsøkonomi på et eller annet vis.

4 GRØNN VERDISKAPING Erfaringer Stor mobilisering
Fått inn søknader som det øvrige virkemiddelapparatet ikke har plukket opp. «Lavterskeltilnærming» trolig mye av ære Lavsterskeltilnærming betyr oppfølging og dialog Mange søkere har ikke nødvendigvis kunnskap til gründerprosesser Mange søkere vil «hoppe i det» og starte uten at ideen er spesielt godt redegjort for. Jobber med å få disse inn i en god ideutviklingsprosess. 101 søknader til Grønn framtid. Halvparten av søknadene kom uken før søknadsfristen - en fjerdel kom siste dag. Fordelingen mellom bedrift/foretak og privatperson er om lag 70 % (bedrift) - 30 % (privatperson). Søknadene favner et bredt spekter av områder. Flest søknader er relatert til mat eller reiseliv (¼ av søknadene), mens 15% er relatert til industrien. Samme andel av søknadene kan knyttes til sirkulær eller delingsøkonomi på et eller annet vis. Følger innlandsutvalgets anbefalinger relativt godt. De fleste søknadene kommer fra Gjøvik og Lillehammer- regionen, og færreste fra Gudbrandsdalen og Valdresregionene. J usterer man for folketall er det likevel ikke nevneverdig forskjell mellom regionene, med unntak av Lillehammer som har klart flest søknader per innbygger (1 søknad per 1000 innbygger).


Laste ned ppt "35 MILLIONER TIL GRØNN VERDISKAPING Status per 30. august 2017."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google