Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

IHB-revisjoner En kort oppsummering av revisjoner vi gjør med instruktør håndboka -IHB.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "IHB-revisjoner En kort oppsummering av revisjoner vi gjør med instruktør håndboka -IHB."— Utskrift av presentasjonen:

1 IHB-revisjoner En kort oppsummering av revisjoner vi gjør med instruktør håndboka -IHB.

2 Det er øvelser i grunnkurs 1 som blir gjennomgått på i-kurs
Det er øvelser i grunnkurs 1 som blir gjennomgått på i-kurs. De siste årene har vi notert ned innspill og diskusjoner på øvelser fra i-kandidatene som har lest i ukesvis på disse. Med disse notaene som utgangspunkt endrer vi på teksten i på flere øvelser. Det er grunnkurs 1 øvelser som flys på IK3 kurs og disse som har fått størst oppmerksomhet. På grunnkurs 2 øvelser er noen få øvelser revidert der vi vet det var behov for endring.

3 Her kommer noen eksempler på øvelser som endres
Her kommer noen eksempler på øvelser som endres. Gult er endret tekst, rødt er tekst som skal bort og blått er innspill som er kommet på første høringsrunde i SUK.

4 Dette er en innledning til landingsøvelser, der vi retter gamle grader til dagens versjon med Neste slide har med det samme der dette kommer i L1 øvelsen.

5

6 Her har vi en F-øvelse, F6 – Balanseror og sideror under selve avgangen. Vi ser vi har gitt eleven roret med «Du har» og tar vekk «Vær med på».

7 Kjent og kjær øvelse, S12 – Holde flyet i sving. Fase1
Kjent og kjær øvelse, S12 – Holde flyet i sving. Fase1. Vi endrer ikke mye, men vi skal få inn at sideroret dreier flyet langs horisonten og ikke rundt den. Dette har vært en gjenganger fra i-kurskandidater.

8 Status og veien videre med IHB
Vi jobber med å få denne ferdig til høring i SUK i slutten av april. Etter eventuelle innspill og korrigeringer vil den være klar i mai. Spørsmål og innspill til IHB endringer kan det sendes til


Laste ned ppt "IHB-revisjoner En kort oppsummering av revisjoner vi gjør med instruktør håndboka -IHB."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google