Langtidsserie utarbeidet av Landbruksdirektoratet Alta

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Senter for seniorpolitikks 40-årsjubileum
Advertisements

Havreforedling på Bjørke. Havre sin andel av kornarealet i Norge % % % % % % % % 2010.
Nettleien 2013 Oppdatert Innholdsfortegnelse •NVEs inntektsrammer • Nettoppbygging • Strømprisen og nettleiens sammensetning •Hva påvirker.
Etterprøving av Norges Banks anslag for 2008 av Bjørn E. Naug Figurer til artikkel i Penger og Kreditt 1/09.
Jan Tøssebro NTNU Samfunnsforskning
Elevene på folkehøgskole Noen tall som viser hvem elevene våre er.
1. x Posisjon: x Fødselsdato: x Høyde; x Vekt: x
10. oktober Fylkeskontakter 2008 Livet går opp og ned - snakk om det! 2009 I takt med deg selv. - Mestring i livets overgangsfaser 2010 Arbeid.
Leieprisstatistikk for Oslo Markedsleie og gjengsleie for hybler og leiligheter i Oslo 3. kvartal 2009 Leieprisstatistikk for Oslo Utarbeidet av.
Fakta- og analysedagen Stein Gunnes, sjeføkonom Håvard Almås, næringspolitisk rådgiver Frokostmøte
Husholdningenes nettofinansinvesteringer – hva sier mikrodataene? av Magdalena D. Riiser Figurer til artikkel i Penger og Kreditt 2/09.
Etableringer og nedleggelser Spilling kapittel 5.
1. x Posisjon: x Fødselsdato: x Høyde; x Vekt: x
Always on, live research Rapport Finans Norge – 2013.
1. Vegard B. Øien Født: Posisjon: Keeper Høyde: 190 Vekt:
SSB laget tidligere hvert år levekårsindeks – siste år 2008 (data 1-2 år forut). Kristiansand var hvert år blant kommunene med høyest indeks.
Matendo Kreativ Ungdom (MKU)
Budsjettsituasjonen i landets kommuner. 2 Konsekvenser av statsbudsjettet – rådmennenes forslag til budsjetter i kommunene  Et utvalg(68) av kommunenes.
Arbeidstidsavtalen for undervisningspersonalet
1: Markedsleie for hybler og leiligheter i Oslo tredje kvartal 2006.
Leieprisstatistikk for Oslo Markedsleie og gjengsleie for hybler og leiligheter i Oslo 4. kvartal 2009 Leieprisstatistikk for Oslo Utarbeidet av.
Grunnskolelærerutdanning Struktur, mulig løsning og noen utfordringer.
Statistikk – presentasjon av noen parametere Christen Ness, Oppland fylkeskommune.
Fiskeri- og havbruksnæringens betydning for Norge
Hva gjør vi med alle pengene? Selv med avtakende oljeutvinning vokser Fondet raskt, men hvordan prioriterer vi? Øystein Noreng Partnerforum BI 12. februar.
KARTLEGGING AV FRILUFTSOMRÅDER Dialogkonferansen 2013.
Årets nyhet – prisstatistikk for fjernvarme!!! Jon Tveiten Norsk Energi 1.
Et selskap i TK - Konsernet
Innherred samkommune 1 Større stillinger - en fordel for både brukere og ansatte Anne Grete Wold Prosjektleder Innherred samkommune.
Planstatus Orientering – Innherred samkommune – Samkommunestyret sak 16/04, – Johannes Bremer INNHERRED SAMKOMMUNE PLANSTATUS LEVANGER Kommuneplanens.
Fylkesmannen i Nordland I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I.
Kornmøte på Skjetlein VGS 2 desember
Teknologisk framgang og læring i oppdrettssnæringa i Norge
Produktivitetsutviklingen i Norge 1948–2008 Kåre Hagelund Figurer til artikkel i Penger og Kreditt 2/09.
Figurer til artikkelen Utdypning av stresstestene i Finansiell stabilitet 2/11 Av Rønnaug Melle Johansen og Knut Kolvig i Penger og Kreditt 3/11.
s. 1 Gjennomføring i vgo i Nordland Rådgiversamling Foto: Crestock.com.
Arbeidstillatelser i Norge Noen utviklingstrekk 1998 til 2004 Alf Erik Svensbraaten Avdeling for faglig strategi og koordinering, Enheten for statistikk.
Rekruttering til Byggenæringen april BNLs måldokument for utdanningspolitikk Rekrutteringsbehovet er; –6600 elever i videregående skoles byggorienterte.
1. versjon av RealDok RealDok ble utviklet av Jærtek etter oppdrag fra Rogaland fylkeskommune, og 1. versjon av programmet var ferdig i Programmet.
1..
1. Malene Solheim Mål Postenligaen: Født: Posisjon: Målvakt
Status for sjøørret i Trondheimsfjorden
CAKE helsekampanje Rig run er en offshore fitness konkurranse som har blitt kjørt fra UK sektor i 3 år. I år utfordrer Resilient også andre Maersk.
Veien fra offentlig til sivil Roger Jenssen, Skifte Eiendom.
1 Hilde Skogstad Født: Posisjon: Målvakt.
Publiseringssituasjonen ved HF Publiseringsanalysen 2010 Denne analysen gir en oversikt over publiseringssituasjonen ved HF i Den peker.
Eiendomsmeglerbransjens boligprisstatistikk Februar 2011 Norges Eiendomsmeglerforbund og Eiendomsmeglerforetakenes Forening ECON Poyry og FINN.
Eiendomsmeglerbransjens boligprisstatistikk Januar 2010 Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Norges Eiendomsmeglerforbund ECON Poyry og FINN.
Eiendomsmeglerbransjens boligprisstatistikk September 2010 Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Norges Eiendomsmeglerforbund ECON Poyry og FINN.
Distriktsguvernør 2011/2012 Ingrid Grandum Berget, født
De nye hjemmetjenestene – langt mer enn hjemmeomsorg
Norsk akvarieforbunds oppdrettskampanje gjennom 25 år - en presentasjon av NAF oppdrettskampanjen gjennom 25 år, og resultater fra 2007.
01. Lars Eggen Rismark Født: Posisjon: Målvakt
Sjekk om din bedrift betaler for mye per kopi
Farlig avfalls konferansen Farlig avfall fra husholdningene – en kommunal innsamlers bekjennelser Avd.ing. John S. Kleivset Avfall Sør AS.
Boligbyggs gjengs leie-statistikk for 3. kvartal 2007
Øyepål Espen Johnsen FG Observasjonsmetodikk Fotograf: MAREANO/Havforskningsinstituttet.
Disposisjon Situasjonen på arbeidsmarkedet
«Lov om» vitalisering av bysentrum- en norsk BID modell.
En felles plattform? Konsultokrati i norsk klimapolitikks første fase Yngve Nilsen, Handelshøyskolen BI, Velferdskonferansen, 13. september 2010.
Lønnsundersøkelsen 2013 Vibeke Solbakken Lunheim.
Hva sier tallene oss?.
Sosial dumping og etisk rekruttering Tillitsvalgtes muligheter og utfordringer.
Polio – Historie og status
Regionale fagråd Regionale fagråd er frivillige samarbeidsorganer i spørsmål knyttet til anadrom laksefisk. De er først og fremst rådgivende organer og.
ASSS Kultur, Tromsø 2 – 3. november 2010 Jan Aarak, KS
Hønefoss Ringerike Rotary klubb
Bamble Kommune, STHF, og NAV 2009 – 2010 Satt i drift Fokus på det som virker.
Årsmelding 2013 Menneskelige ressurser (HR)
Unge deltakere i Kvalifiseringsprogrammet
Utskrift av presentasjonen:

Langtidsserie utarbeidet av Landbruksdirektoratet Alta Utvikling i reintall, kalvetilgang og slakteuttak i Nordland 1980 - 2014 Langtidsserie utarbeidet av Landbruksdirektoratet Alta

Til ettertanke Økning i reintallet fra 80-tallet til 1992/93 Jevn nedgang fram til rundt år 2000 Stigning fra 2001 Ny stigning fra 2007 til 2010 Svak nedgang/stabilitet de siste årene

Utviklingstrekk Over 60 % kalvetilgang i gjennomsnitt fram til 1993 (med unntak av perioden 1985 – 1989) Nedgang etter 1993 fram til den laveste kalvetilgangen som noen gang er registrert i 2012 – 2013.

Utvikling i slakteuttak/produksjon Jevn økning i slakteuttaket fram til 1994 Det høyeste slakteuttaket ble registret i 1993/94 – 166 tonn Deretter nedgang med en forbedring fra 2003 til 2009 Stort sett nedgang etter 09, men noe variasjon Laveste slakteuttak registrert i 2009, ca. 55 tonn