Obs! Denne brosjyren er utformet for utskrift. Du bør prøre utskriften på vanlig papir for å sikre riktig plassering før utskrift på kartong. Det kan hende.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Er du 50+? Har du tid du ønsker å fylle med mer mening?
Advertisements

Om et øyeblikk kommer du inn i en magisk verden...
Dette er en PowerPoint-presentasjon
Velkommen til en sjekk av alkoholvanene dine!
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Guide til Facebook - sider og arrangementer
HVA MED MEG? Dato: Sted: Filadelfia,Arendal Kl:
Dag Dag 10:30 Velkommen til samlingen Mette H. og Jostein Soland
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Hvordan lage spill i power point?
Brukerveiledning til NHOs PowerPoint-mal
Program-fagene: Psykologi 1 og 2
Velkommen til Erfaringsseminar november Gabelshus, Oslo
Velkommen til Fagmøte/kurs HELSEPLAGER TILSKREVET MILJØFAKTORER (el-overfølsomhet, kjemisk overfølsomhet mv.) Vanskelig, men ikke så vanskelig likevel!
Foreløpig program Mandag 11.november
Lillehammer Skifestival er arrangør av WC Lillehammer 6-8 desember 2013 og vil ha tilsvarende arrangement også de neste 3 årene tom Lillehammer.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Barns språkutvikling og språkarbeid i barnehagene
Barnelederkonferanse på Bibelskolen i Grimstad februar 2007 ”Kirken i møte med det lekende, ropende og estetiske barnet” Flere spennende foredrag.
Nettverkssamling 18.november 2010 Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse.
Familien i rehabiliteringsfeltet. Konferanse 22. – 23. mai 2008 Auditoriet, Sunnaas Sykehus HF Familien i Rehabiliteringsfeltet. Hovedmålgruppe for konferansen.
Med forskning på timeplanen - Europaseminar oktober 2006.
IKT i undervisningen Science camp Halmstad 12. april 2011 Torgeir Selle.
Grunnkurs i TEP – Thermic Energy Patching Den 9-11 mai 2014.
Telemedisinsk brukerforum/seminar Bergen 16. november 2005.
Barnelederkurs i Telemark 04 Lørdag 23. oktober Gulset kirke, Skien Hovedforedrag: Torben Østermark fra Den danske friluftsmissionen Tre valgfrie.
Peace Research Institute Oslo Fordommer Fordummer Oslo, 23. november 2010 Rojan Ezzati.
Spørsmål og aktiviteter på ulike nivåer
Nordlandssykehuset, Bodø, Rønvik, Festsalen og via telestudio
LIVSSTIL ETTER KREFT – en mulighet for endring
Psykologer i kommunene
Photo voice som metode i evaluering av folkehelsetiltak Fra kunnskap til handling og fra handling til kunnskap. Stiklestad Eva Magnus (PhD),
NÅR: FRA FREDAG 24. APRIL KL TIL SØNDAG 26. APRIL KL. 14. STED: GULSRUD LEIRSTED VED TYRIFJORDEN HVEM: ALLE SOM HAR LYST PRIS: BARN: 0-1 ÅR: GRATIS.
Lync-møter Bli med i Lync-møte Planlegge et Lync-møte
Dokumentasjonsdag Torsdag 17.mars :00 – 15:00 Oppsummering fra gruppearbeid.
Wieland GroupBuilding Installationgesis gesisPLAN EFA Elektro as Dine utfordringer er vårt ansvar Grunnkurs gesisPLAN - Del 2 09:00 Presentasjon av gesisPLAN.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Fagdag psykisk helsetjeneste, 12.mai 2009 Tina Skarheim, Velkommen Bakgrunn Litt om KS Dagen i dag.
Instruksjon På de neste sidene vil du se noen rammer der overskriften er ulike argumenter for å undervise biologi Du vil også se en liste over enkelt-argumenter.
Utskrift: Skriveren skriver kanskje ikke ut på samme måte som våre skrivere, så du må passe på at du prøver noen testutskrifter. Hvis ting ikke er helt.
PLASSER FRIMERKE HER Obs! Denne brosjyren er utformet for utskrift. Du bør prøve utskriften på vanlig papir for å sikre riktig plassering før utskrift.
Utskrift: Skriveren skriver kanskje ikke ut på samme måte som våre skrivere, så du må passe på at du prøver noen testutskrifter. Hvis ting ikke er helt.
PLASSER FRIMERKE HER Obs! Denne brosjyren er utformet for utskrift. Du bør prøve utskriften på vanlig papir for å sikre riktig plassering før utskrift.
Vårrengjøring med Fabrikam
Northwind traders Hvem vi er
PSYKISK HELSEARBEID OG RUSOMSORG SØVNKURS
Paradigmer og ulike kultur i psykisk helsetjeneste
Bruksanvisning for innsetting av logo
Rus- voksen,barn og ungdom
Kildeverktøy i word Januar 2017 mjo.
Titteloppsett Undertittel.
Bursdag Bursdag Oles Oles Hjelp oss å feire Hjelp oss å feire
Tittel med bildeoppsett
Tittel med bildeoppsett
Velkommen til Landås SFO
Firmanavn Produkter og tjenester
UngMot U MOT N G Privat rådgivning og oppfølging av ungdom og familier
Titteloppsett Undertittel.
Tittel med bildeoppsett
Thomas Thomas Bli med på festen! Bli med på festen! fyller 21 år!
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Jeg syns.
Fag / tema Samfunnsfag Trinn
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er tabeller. Du kan endre skrifttype og størrelse etter ønske. Jeg syns det er greit å lagre filen med et annet navn.
Kildeverktøy i word Januar 2017 mjo.
Bildemal for sosiale medier
Brukstips! Det blå tekstfeltet i denne filen er en tekstboks. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte det rundt og kopiere hvis du vil. Du kan endre.
Utskrift av presentasjonen:

Obs! Denne brosjyren er utformet for utskrift. Du bør prøre utskriften på vanlig papir for å sikre riktig plassering før utskrift på kartong. Det kan hende du må fjerne merket for Tilpass til papirstørrelse i utskriftsdialogbokse n (i rullegardinlisten Helsidelysbilder). Kontroller instruksjonene for skriveren for dobbeltsidig utskrift på sider. Du endrer bildene på lysbildet ved å merke et bilde og slette det. Klikk deretter ikonet for å sette inn bilde i plassholderen, for å sette inn ditt eget bilde. Du kan endre logoen til din egen ved å høyreklikke bildet Erstatt med LOGO, og velge Endre bilde. PÅMELDING: Konferansen er gratis og åpen for alle. Påmelding innen til eller tlf Enkel lunsj med kaffe/te kan kjøpes for kr. 100,-. Gi beskjed om du ønsker lunsj ved påmelding Lunsjen betales på stedet. …………………………………………… Arrangør: Nettverk for sosio- kulturelle perspektiver på psykisk helse Nettsted: postpsychiatrysociety.org ÉNDAGSKONFERANSE: 10. NOVEMBER 2014: KUNNSKAPSKRITISKE PERSPEKTIVER PÅ PSYKIATRI OG PSYKISK HELSEARBEID Fritt Ords lokaler, Uranien-borgveien 2, Oslo, Mandag 10. november kl Høstbilde Nettverket er en møteplass for kritisk refleksjon rundt det vitenskapelige grunnlaget for psykisk helsearbeid. Medlemsgruppen består hovedsakelig av samfunnsvitere, psykologer, jurister og andre helsearbeidere. Vi fokuserer på kontekstuelle, relasjonelle og kulturelle betingelser for psykisk helse og på å spre kunnskapen om dette. Vårt mål er å skape dialoger der biologisk kunnskap integreres med det sosiokulturelle perspektivet. Vi vil bidra både til forskning og debatt om hvordan samfunnet kan redusere psykisk smerte og lidelse. Vi arbeider for å utvikle inkluderende og ikke-stigmatiserende tilnærminger som sikrer at menneskerettighetene respekteres innen psykisk helsefeltet. Några hjärtan är eldar, Som brinner djupt i lönn. I kallaste natt där kastas Ett återsken på snön. Så bergtagen ingen I ständig längtan går Som den som har sett det skimret en natt och fram till elden trår. Karin Boye

Obs! Denne brosjyren er utformet for utskrift. Du bør prøve utskriften på vanlig papir for å sikre riktig plassering før utskrift på kartong. Det kan hende du må fjerne merket for Tilpass til papirstørrelse i utskriftsdialogbokse n (i rullegardinlisten Helsidelysbilder). Kontroller instruksjonene for skriveren for dobbeltsidig utskrift på sider. Du endrer bildene på lysbildet ved å merke et bilde og slette det. Klikk deretter ikonet for å sette inn bilde i plassholderen, for å sette inn ditt eget bilde. Du kan endre logoen til din egen ved å høyreklikke bildet erstatt med LOGO, og velge Endre bilde : Åpning Program: : Arnulf Kolstad: Et blikk på psykiatriens historie :Tor-Johan Ekeland: Diagnosesystemet – et kunnskapskritisk perspektiv : Kjeld Høgsbro: Sosial- psykiatri og psykiatrikritikk i Danmark : Kolstad, Ekeland og Høgsbro: Ved et tidsskille? : Lunsj: Kan kjøpes (se påmelding). Alternativer er matpakke eller kafé i nærheten, f.eks. Litteraturhuset. Der stien tar slutt må du virkelig videre. Skyve grenene til side og gå ut mot verden. Er det ikke som å overvinne seg selv, som å gå dypere inn i seg selv? Og gjense der inne alt som omgir oss: Øye- blikket da du selv kan legge din munn mot denne kilde og selv bli kilden. Stein Mehren Etter lunsj: : Inger Beate Larsen: Bare jeg kunne slippe behandling! :Ulla Rosengren: Nettverks- møtet : Hege Orefellen: Menneske- rettighetsarbeidet – en ny kraft i endringsprosessen; Om norges ratifisering av CRPD : Alle dagens foredrags- holdere: Panelsamtale om kunnskapsstatus, strategier og endringsmuligheter : Nettverket – hvor går vi? Informasjon, planer, ideer, samarbeid Et formål med konferansen er å reflektere over kunnskaps- utviklingen i de senere år innenfor fagområder som er relevante når vi vil forstå årsakene til psykiske lidelser og komme fram til hvordan gode hjelpetilbud kan utvikles. Relevante fagområder å se på er bl.a. biologi, hjerneforskning, farmakologi, brukererfaringer, diagnoseforståelser, alternative tjenestemodeller, kulturelle trekk, samfunn og menneskerettigheter. Konferansen tar sikte på å videreformidle og diskutere noe av det som skjer på forskningsfronten internasjonalt og nasjonalt samt gi eksempler på alternative tilnærminger og praksismåter.