Vil DU bidra til å gi ungdom med funksjonsnedsettelser ei uke full av opplevelser og aktiviteter? Og samtidig få med deg verdifull erfaring som du kan.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Markedsføring, rekruttering og lojalitet
Advertisements

I.
IDRETTSLIG AKTIVITET BLANT ELEVER I VIDEREGÅENDE SKOLE
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Den Glade Internasjonale Vennskaps Uke.
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Studieforberedende utdanningsprogram
VELKOMMEN til Raufoss videregående skole og ALLMENNFAG MED FOTBALL.
Slipp oss til - ungdom inn i landbruket - Presentasjon for (din kommune/temamøte)
Nettvett.
Merking og gradering av turløyper på Vestlandet
Frambu senter for sjeldne funksjonshemninger
Erfaringer fra Innherredsmodellen Etablering, forankring og videreutvikling Namsos Arne Okkenhaug Psyk. sykepleier, Rådgiver og Prosjektleder.
Vi har alle rett til en aktiv fritid!
Møre og Romsdal. 2 Ligger det et bedehus eller et kristelig forsamlingshus (ikke kirke) i nærheten av der du bor? (n=502) i prosent.
Idrettspolitisk dokument
Speiding i et folkehelse- og friluftslivperspektiv.
Hvordan arbeide med min treningsjournal?
Kildesortering! La tingene gå i.
OVER 15 ÅR? BLI MED PÅ AKTIV UNGDOM KURS I GJESVÆR JUNI!
Fysisk aktivitet og sunn livsstil
RI´s strategiske plan. Appellen fra Sajuki Tanaka Utrydde polio – vårt høyest prioriterte mål. Fremme anerkjennelse for Rotarys innsats og forbedre Rotarys.
Team-J Team-J – Tilbud og krav ”Gult - De lekne””Rødt - De ivrige” TilbudTilbud Trening 1-2 ganger pr. uke Muligheter for å prioritere andre.
Helse og trivsel U-skole Psykisk helse, subjektiv livskvalitet og helseatferd.
Den fysiske skolesekken Fysisk aktivitet i natur og nærmiljø - for skoler og SFO i Trøndelag a) Tema b) Kurs c) Foredragsbank d) Nettside
Månedsbrev fra Blåklokka
INKLUDERING i NORSK IDRETT
BIKUBEN – Regionalt brukerstyrt senter
Fysisk aktivitet i institusjonen
Fysisk aktivitet Bra for helsa!.
Den norske idrettsmodellen
ROLLEN SOM TILRETTELEGGER
HVORFOR er jeg Rotarianer ? Distriktssamling 20. mars 2010
Ved et veiskille? Landskonferansen 2003 Studieforbundet natur og miljø.
Misjonsavtaler i menighetene ALLE KAN GI - ALLE KAN FÅ.
Er funkiser en glemt gruppe i volleyballen? Eller kan vi være en ressurs? Oslo Vigdis Mørdre Fagkonsulent NIF.
NFA nytt april 2006 Hei på dere! Da er vi i det nye styret i gang for fullt. Vi har nå gjennomført 2 styremøter etter at flere av de mest erfarne medlemmene.
Bjørnholtmessa ’09 Bjørnholtmessa ’09 En elev- og ungdomsbedriftmesse Bjørnholt skole onsdag den 11. februar. En inspirerende møteplass for ungdom og næringsliv.
QUIZ- (AS) BJØRNS KIWANISQUIZ Du treffer en person som ser du bærer Kiwanisnåla, og som spør hva det er. Du svarer: ”Jeg er medlem av Kiwanis! ” 1.Hva.
Tall og fakta: Unge mediebrukere
Og.
Positiv fritid!. Hovedmål for NIF Å organisere idrettsaktivitet for alle funksjonshemmede ved at alle særforbundene tar det fulle ansvar for å gi et tilbud.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Mål: Mer og bedre idrettslig aktivitet i skolehverdagen Middel: Allsidig fysisk aktivitet skal gi bedre fysisk og psykisk helse blant ungdom Prosjekttid:
Velkommen til Løperkveld HINT 30/ Program Evaluering av o-sesongen 2003 Treninger i vinter O-sesongen 2004 Pizza Lysbilder fra o-sesongen 2003.
DELTAKELSE, TILHØRIGHET OG VENNSKAP - muligheter og utfordringer
Idrettsrådets ansvar og rolle
Anita R Kivijervi, Barn og ungetjenesten/ Habilitering
Senter for idrettsutøvere med nedsatt funksjonsevne Det er et stort behov for et senter som kan ivareta utøvere med nedsatt funksjonsevne. Det innebærer:
Anne Ottestad Inkluderingsansvarlig Friskis&Svettis
Mellom frihet og forpliktelse Har idrettsforbundet potensiale til å møte individbaserte mosjonsbehov blant kvinner og menn? Kari Steen-Johnsen Norges Idrettshøgskole.
G LEDEN VED Å VÆRE KLUBB-LEDER AFK-høstmøte 05. november 2012 Quality Airport hotell, Gardermoen Trond ”Kurte” Andreassen Hovedleder i Rolvsøy IF.
Aktivitetstimen Gruben ungdomsskole Mo i Rana. Bakgrunn Ønske om å stimulere ungdom til mer idrettslig aktivitet i skoletida Idrettslig aktivitet der.
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
Gry Nørstenget Fylkesleder
-Hvor går veien videre? ”Alt som gjøres for at idrettslaget utvikler seg fra dagens situasjon til en ønsket bedre situasjon.”
Lokale Aktivitetsmidler Sak til årsmøte i Sola Idrettsråd 17.februar 2011 Revidert etter vedtak i årsmøte SOLA IDRETTSRÅD
Resultater pasienttilfredshet Habilitering Barn og Unge Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr
FORUM FOR NATUR OG FRILUFTSLIV Hva er Tilretteleggingsbehovet ? Gisle Sæterhaug, FNF Nordland Temasamling, Bodø 14. mars 2014.
FORUM FOR NATUR OG FRILUFTSLIV Prosjekt TURKOMPIS i Finnmark.
FORUM FOR NATUR OG FRILUFTSLIV AKTIV LEIR Aktiv Leir - En vei til rekruttering og inkludering.
Foreldremøte for J/G 2010, 27. august Plan for foreldremøtet J/G Info om klubben -hjemmesidene -sportsplan -medlemskap -lagene J/G lagsoppgaver.
Hva er Forum for Natur og Friluftsliv (FNF)?
Team X-lence Hva står vi for?.
Idretten mister ungdommen
Friluftslivetshus FORUM FOR NATUR OG FRILUFTSLIV.
ARRANGEMENTER I UTEROM
Idrettsservice Aktivitetsavdelingen
IDRETT 2017 NORSK MONITOR 2017/2018 UTARBEIDET FOR NORGES IDRETTSFORBUND OG OLYMPISKE OG PARALYMISKE KOMITÉ Oktober © 2016 Ipsos.
uansett hvem du er glad i!
Utskrift av presentasjonen:

Vil DU bidra til å gi ungdom med funksjonsnedsettelser ei uke full av opplevelser og aktiviteter? Og samtidig få med deg verdifull erfaring som du kan ta med deg videre i yrkeslivet og til ditt idrettslag eller organisasjon?

Da er AKTIV LEIR noe for DEG •Samarbeidsprosjekt mellom Valnesfjord Helsesportssenter(VHSS), Idrettsforbundet, Helse Nord og Forum for Natur og Friluftsliv Nordland (FNF). •Arrangeres på VHSS siste uka i juni hvert år. •Kravet til deg som ledsager er at du er over 18 år og har engasjement og interesse for aktivitet som kilde til ei bedre psykisk og fysisk helse for alle.

Jeg er 26 år gammel og studerer Faglærer Idrett ved Universitetet i Nordland. På fritiden driver jeg med mye trening, da spesielt styrketrening ettersom jeg jobber som personlig trener. I fjor deltok jeg på Aktiv Leir for første gang, og det gav meg ei unik erfaring i å veilede ungdom med psykiske og fysiske funskjonsnedsettelser. Margrethe Myhre

Vi i Leknes Padleklubb (LPK) ble rekruttert som ledsagere til Aktiv Leir på bakgrunn av at vi er en del av samarbeidsforumet Forum For Natur og Friluftsliv Nordland. Erfaringene fra leira bidro til at vi startet et prosjekt på vårt hjemsted med mål om å rekruttere ungdom med funksjonsnedsettelser til våre aktiviteter. Dette har vært verdifullt både for oss som organisasjon og for deltagerne. Torleif Utnes, LPK

Er du interessert? Send e-post til Nordland Idrettskrets eller Forum for Natur og Friluftsliv Nordland Eller besøk våre nettsider for mer info