INVITASJON TIL SKIDAG Skidagen passer både for skigåere, akere og fotturister som trives best i nærheten av grillen. På skidagen blir det servering av.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
För demokrati i Norrköping
Advertisements

Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Velkommen til en sjekk av alkoholvanene dine!
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
HVEM?  Alle medlemmer av Hammerfest Skytterlag HVA?  Skytelederkurs/standplasslederkurs  Pussekurs  Sikkerhetskurs  Praktisk skyting.
Velkommen til å slutte å røyke for godt!
Hvordan lager du en konto?
Velkommen til Ready Alpin Gøy på ski – alltid! Informasjonsmøte for 05, 06 og skiskolen 1. november 2012.
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Agenda • Velkommen! • Om Holmen Langrenn • Status 2006 • Informasjon om trening • Skirenn • Utstyr • Skap skiglede! • Vi trenger foreldre som vil bidra!
TROSOPPLÆRING I KIRKEUKER Hva har skjedd i 2007 Kirkeuker på Sørvær, Breivikbotn og Hasvik •Småbarnstreff •Søndagsskole/barneklubb •Tweens •Ungdomskveld.
Oslo universitetssykehus består av de tidligere helseforetakene Aker universitetssykehus, Rikshospitalet (inkl. Radiumhospitalet)
Kapittel 48 Elina møter en mann på fjellet.
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
Høgskolen i Telemark Et tiltak i likestillingsarbeidet ved HiT Hvor ligger hunnen begravet? Hotell Wasilioff, Stavern mars 2005.
Velkommen! The Rotary Foundation – TRF Vestnes, 14. september 2013 Rudshøgda, 21. september 2013.
Postbank Cup Hisøy August 2007 Arrangør: Hisøy IL, Arendal Påmeldingsfrist Vi tilbyr: Mange kamper på alle lag 5-7 er lag Ferdighetskonkurranser.
Frasparket 2011 Skreia Skøyteklubb Toten 11. Juni.
Eksempler på arbeidsoppgaver gjennomført på tidligere dugnader samt tips til gjennomføring Eksempel.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Månedsbrev Smørblomst
Invitasjon til kurs INVITASJON TIL KURS UTVIKLINGSHEMMING
Hvordan lager du en konto?
September- Desember 2011 Seniorsykkelturer : Våre populære sykkelturer starter opp i mai og avsluttes i september. Det finnes en egen brosjyre over disse.
RYLA 2010 Midtveismøte 16. januar 2010 Bjørnar Nyborg, Halden RK Leder RYLA.
Hva er det vi har behov for å få hjelp til av spesialisthelsetjenesten? Av Per Willy Ormestad, Sosionom m/spesialkompetanse i sosialt arbeid på rusfeltet.
JULI 2010 Bråta Kulturtorg NB NB: Våre arrangementer er åpne for alle og det er gratis inngang !! Nedre Eiker kirke har andakt følgende steder Onsdag 7.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.
Velkommen til Nittedal Youth Camp 19. – 21. mars 2010.
Eiklisangen 1. Det ligger en skole ved Kvernbergsundbro, den er så fin, ja det kan du tro. Vær glad og aktiv er vår parole, og navnet det er Eikli skole.
Oslo universitetssykehus består av de tidligere helseforetakene Aker universitetssykehus, Rikshospitalet (inkl. Radiumhospitalet)
Tilbud seiling Mat og drikke om bord. Middag Restaurant Onda.
1 Invitasjon til snøhuletur mars 2015 Salten Krets Årets snøhuletur vil få en annen form enn slik vi kjenner den da Jakobsbakken var opptatt denne.
1 Invitasjon til snøhuletur mars 2015 Salten Krets Årets snøhuletur vil få en annen form enn slik vi kjenner den da Jakobsbakken var opptatt denne.
Oslo universitetssykehus består av de tidligere helseforetakene Aker universitetssykehus, Rikshospitalet (inkl. Radiumhospitalet)
September - Desember 2010 Seniorsykkelturer : Våre populære sykkelturer starter opp i mai og avsluttes i september. Det finnes en egen brosjyre over disse.
Velkommen til fagmøte i Stavanger mai 2010! Første firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3 Adresselinje 4 Telefon: Telefaks:
Aktiv bedrift hos SEAS Et HMS prosjekt i samarbeide med bedriftsidretten. ”Du trenger ikke bekymre deg om helsen.” ”Den forsvinner av seg selv.” Robert.
Litt informasjon: I 2009 vil det bli arrangert 7 seniorsykkelturer. Det sosiale aspektet og opplevelsene på turene er noe av det viktigste. Du trenger.
Malvikingen Opp Fra Vikhammerløkka til Solemsvåttan Turklasse: Familievennlig vårtur med start fra kl. 10:00 Konkurranseklasse og trim med tidtaking: Start.
Oslo universitetssykehus består av de tidligere helseforetakene Aker universitetssykehus, Rikshospitalet (inkl. Radiumhospitalet)
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
 Velkommen til Skiskytterskolen!
Velkommen til informasjonsmøte om konfirmantåret 2017/2018
Oppdatert web-løsning Kongsberg o-lag
Tynset IF Håndball Minihåndballturneringer
Velkommen! Bli den beste du kan bli!.
Juni på Neglespretten Avd: Kontor:
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Påmelding til vinterferien senest 2.feb
Kretssamling Bogstad Skole lørdag 21. oktober kl
ONSDAG 25. OKTOBER 2017 PÅ SCANDIC RINGSAKER HOTEL, OLRUD
Påmelding til påskeferien senest torsdag 16.3
Timeplan Spinning høsten-2012
Tid Onsdag 17. februar 2015, Kl. 10:00-15:00 Sted
Månedsplan for April Tema: Troll og vår MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG
Timeplan Spinning høsten-2012
Tid Tirsdag 16. februar 2015, Kl. 10:00-15:00 Sted
Kretssamling Bogstad Skole lørdag 21. oktober kl
Tid torsdag 18. februar 2015, Kl. 10:00-15:00 Sted
Vennskapsgruppe Onsdag 17.april 2013.
Etterutdanningskurs for lærere på barneskolen Jord
DESEMBER November Desember
Velkommen IA samling på Liermoen torsdag 11. febr.
Høsttur til Månafossen
Bjørndal Hufsen Duathlon
Base 1 sine kurs på Aks Uke
under- og undredag! Kom og bli med på Undring Jesu under Natursti
Utskrift av presentasjonen:

INVITASJON TIL SKIDAG Skidagen passer både for skigåere, akere og fotturister som trives best i nærheten av grillen. På skidagen blir det servering av grillmat og noe varmt i koppen. Vi har også ambisjoner om lavterskelkonkurranser med premiering. Det er mulig å låne akebrett. Det er ingen egenandel for deltakelse på skidagen.

HVOR SKAL VI DRA Skidag i Håkøybotn

PROGRAM • Kl 1130: Buss fra jobb til Håkøybotn • Kl 1230: Felles grilling • Kl 1500: Buss fra Håkøybotn til UiT På påmeldingssiden kan du markere om du ønsker å ta buss eller egen bil. Tilbudet om buss kommer med et lite forbehold om antall påmeldte.

EKSTRA AKTIVITET Tur til Lille Blåmann (844 moh) Krever avspasering deler av dagen og bruk av bil til Håkøybotn. Start fra Håkøybotn oppmøte på parkeringsplass kl 0915 og nede ca. kl 1230 for grilling. Fokus på sikkerhet på turen. Utstyr for denne turen er fjellski med stålkanter og skifeller eller Telemark/rando ski. Turen er litt krevende og krever bra fysisk form og litt skiferdigheter. Gode klær er viktig for det kan være vind på toppen. Ingen påmelding til denne turen, bare oppmøte kl 0915, men de som er interessert kan sende e-post til og melde sin interesse.

TIPS • Ta med gode klær, varme sko og sitteunderlag • De som ønsker å gå på ski kan ta med skiutstyr • Akebrett kan medbringes eller lånes Til slutt, ikke glem ditt GODE HUMØR og lyst til å bli kjent med kollegaene dine

PÅMELDINGSFRIST • Siste dag for å si: «Jeg vil være med»: onsdag 2.april • Dersom værmeldingen varsler orkan eller lignende blir skidagen avlyst. I så fall vil det komme en e-post om dette mandag 7.april • Påmelding skjer via denne siden: (her kommer lenke, eventuelt kan lenka ligge i utsendelsesmail) VELKOMMEN TIL SKIDAG!