KITING SOM EN DEL AV NSF. BÅT OG SAMFUNN: NSF arbeider mot myndighetene for å sikre områder/vannspeil å seile i. På lik linje vil vi kunne jobbe for områdene.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
SeilSport - i vinden Nyhetsbrev 2 fra Norges Seilforbund desember 08 2 manns jolle prosjektet Norges Seilforbund, i samarbeid med Havfonn, RS Racing, og.
Advertisements

Alkohol | SVØMMING.
Sponsordugnad Sandar IL – mars Våre utfordringer •Vanskelige økonomiske situasjon •Dugnadsbasert klubb fra 2009 •Cupene krever mye ressurser •Forventer.
Norges Seilforbund Fra nybegynner til OL-vinner. Norges Seilforbund Seilsporten skal engasjere mennesker i alle aldre til en livslang og sunn livsstil.
Er grensene for selvdømmet klare nok i NIFs lov? v/Niels R. Kiær.
Utvikling av Idrettsforeningen ØTI – Meningsfull fritid for alle
Bestemmelser om barneidrett og Idrettens barnerettigheter
Presentasjon av status Landslaget
Norsk idrett – et speilbilde av samfunnet
Kompensasjonsordning for merverdiavgift Fallskjermseksjonens ledermøte 13. Februar 2010 Arne Mathisen.
Mål! Gi forståelse for hvordan norsk svømming er bygd opp
Oppland Idrettskrets Harpefoss
Strindheim håndball Elite
Kongsberg Orienteringslag Presentasjon for Kongsberg Kommunes kulturavdeling 13. Februar 2004.
Landslagene Landslagsgruppene •Seniorlandslaget •Stipendgruppa •Elitegruppa •Utfordrergruppa •Rekruttgruppa •Juniorlandslaget.
1 Medlemmsmøte NOK NC2 – Bergen 12. mai Agenda 1. Velkommen 2. NOK Spørsmål fra medlemmene 4. Om mesterskapene.
Utvalg for Internasjonal Virksomhet Bridgetinget 5. juni 2010.
Konflikter i klubber Arild Groven / Stjørdal.
Informasjon fra fylkeskommunene
Presentasjon av Studieforbundet Funkis. Studieforbund Studieforbundene i Norge bygger på en 150 år gammel tradisjon for opplysningsarbeid gjennom frivillige.
HTV konferanse Program: –Status samhandlingsreformen – sett fra KS’ perspektiv” v/Therese Sivertsen er rådgiver i KS Helsesatsing region vest.
Vi håper og tror det kommer 4-5
Lag og foreninger Dynamisk nettløsning og kalendermodul for foreninger i Steinkjer Kommune, utviklet med PHP og MySQL. Hovedprosjekt HiST våren av.
Youth Olympic Games (YOG) Ungdoms-OL 2016
FARGERIK FOTBALL I ULLENSAKER KOMMUNE
Kompensasjonsordninger for merverdiavgift Seilflyseksjonens ledermøte 10. april 2010 Arne Mathisen.
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
Velkommen til Møteplass i LOL... leveranser til Ormen Lange er lagspill.
Norway Rotary Distrikt 2260 Kurs Bevisstgjøring av Rotary’s ledere Utarbeidet av Lillian Johansen og Finn Kolstø, Gardermoen Rotary Club.
Aktivitetsmiddelsøknadene Samhandling mellom AIR og klubbene.
O-festivalalliansen Et samarbeid mellom klubber i AOOK.
Kongsvinger tennishall
Oppsummering fra work-shop mellom hovedstyret og styrene i håndball og fotball Verdiene våre Virksomhets- ideen Visjonen vår Lokal- miljøet Idrettslig.
Forskningssamarbeid i UH-nett Vest: Status, utvikling og perspektiver Sigmund Grønmo Samarbeidsmøte HiB 30. november 2010.
Romolslia Sportsklubb. Stiftet 1975 som Center Ballklubb Skiftet navn til Romolslia Sportsklubb ca 1990 Ca 100 aktive spillere i 8 lag, hovedvekt på medlemmer.
DEL 2: Praktisk treningsøkt - 2 timer
Rekrutteringsprosjektet 2016
NETTVERKSAMLING 2007 Trener I Svømmeopplæring Dommerinstruktører.
Idrettsårbok 2013 Byråd for kultur, næring, idrett og kirke Helge Stormoen Tirsdag 30. september.
Norsk sangerforum. En presentasjon av NSF, litt om hvem vi er, hva vi står for og våre viktigste arbeidsområder Redigert april 2012.
Økonomi og pengestrømmer i idretten
Organisasjons-struktur
TALENTUTVIKLING UNGE UTØVERE NKF - PROGRAM
Ressursklubb Buskerud
Foreldremøte 2/3 -09 kl Klubbhuset, Aurskoghallen.
NORSKE HUSØKONOMERS FORBUND. . Forslaget fra styret i NHF var  Det nedsettes et arbeidsutvalg. AU, på 3 personer som utreder organisasjonens fremtid.
Idrettsrådets ansvar og rolle
Avdelingsstrukturen i Nord-Trøndelag. Hva har hendt siden 1988 Siden etableringen av Fellesforbundet i 1988 har avdelingsstrukturen vært et sentralt tema.
1 Stavanger Tennisklubb Et av Rogalands største og sterkest voksende idrettslag Sportslig utvikling 2008.
NTF medlemsmøte 12. september 2007 Status i Seriekomiteens arbeid Forslag / Tilbakespill.
Oslostudentenes Idrettsklubb Langtidsplan Vedtatt første gang årsmøtet 8.mars 2007.
HL og HLL-satsing. NOFs bakgrunn Øke antall starter med 5% pr år Øke antall starter med 5% pr år Hovedfokus på ungdom Hovedfokus på ungdom Videreføre.
Lederkurs for nye ledere/ tillitsvalgte/ansatte Norges Svømmeforbund.
Mål for Modul E Bli kjent oppbygningen av en klubbs aktivitetstilbud Tanker om utvikling egen klubbs aktivitetstilbud 1.
Lokale Aktivitetsmidler Sak til årsmøte i Sola Idrettsråd 17.februar 2011 Revidert etter vedtak i årsmøte SOLA IDRETTSRÅD
Klubbesøk. Agenda: Bli kjent – presentasjonsrunde Klubbsatsningsprogrammet - bakgrunn og målsetting Hvilke klubber deltar i programmet Gjennomgang «Hva.
Handlingsplan Plogen Skiklubb GØY PÅ SKI FOR ALLE!
Klubbesøk. Agenda: Bli kjent – presentasjonsrunde Klubbsatsningsprogrammet - bakgrunn og målsetting Hvilke klubber deltar i programmet Gjennomgang «Hva.
SPILLEMIDLER 2017 I forbindelse med mottatte spillemiddelsøknader for søknadsperiode 2017 viser det seg nødvendig å gjennomføre en rullering av handlingsprogrammet.
Gode venner som hjelper andre
ÅRETS TENNISKLUBB 2007 SPONSORKONSEPT 2009 VBTK.
Økonomi og pengestrømmer i idretten
Visjoner , mål og tiltak for 2017
Ski Svømmeklubb Ski Svømmeklubb – klubben for topp og bredde gjennom mestring og trivsel!
Ros håndball Dommer satsning.
v/Kristina Ness og Selma Pedersen NBF Kick Off 2017
Idrettens studieforbund ISF Årsberetning 2017
Norges Bryteforbund Da er det et år siden kick off og ekstra ordinært ting. Hva har skjedd og hva jobber NBF med.
Karate seksjonen Visjon: Verdier: Vi skaper vinnere/mestring!
Fordeler som helårlisensløser
Utskrift av presentasjonen:

KITING SOM EN DEL AV NSF

BÅT OG SAMFUNN: NSF arbeider mot myndighetene for å sikre områder/vannspeil å seile i. På lik linje vil vi kunne jobbe for områdene Kiterne benytter, på vann og land. NSF samarbeider med KNBF i slike saker, dette for å ha en større tyngde og gjennomslagskraft i forhold til myndighetene. Vi representerer da drøyt medlemmer HVA KAN VI TILBY:

SPILLEMIDLER Midler fra NIF som fordeles direkte til klubbene, til anskaffelse av utstyr. Vi fikk tildelt kr for 2008, som har blitt fordelt på 28 søkere. REKRUTTERINGSTILSKUDD Midler fra NIF som går til rekrutteringsarbeid for barn og unge. VO MIDLER Midler fra NIF, som fordeles til klubber som har registrert kurs og opplæring TILLSKUDD FRA NIF

•Utdanningssystem for trenere, dommere, arrangører •Tilgang på foreninger med kompetanse og utstyr til arrangement •Tilgang på foreninger med klubbhus og miljø •Felles samarbeidspartnere HVA KAN VI TILBY

SAMARBEID MED OLT: •Ernæring •Fysisk trening •Coaching •Økonomisk støtte (styrt av elite utvalget) Generell coaching innenfor seiling, som kan tilpasses kiting.

OFFISIELLE MESTERSKAP Etter at Kiting ble tatt opp som gren i ISAF, vil det i fremtiden bli arrangert offisielle VM og EM. For å delta i disse mesterskapene, må man være medlem i NIF. Det er også et ønske om at Kiting på sikt skal bli en OL gren.Med Kiting som en del av NSF, vil det også kunne bli arrangert offisielt NM etter gjeldene regler for NM status KITING INN I ISAF

Norsk Kiteklubb får på lik linje med andre klasseklubber anledning til å danne eget landslag. NSF i samarbeid med OLT legger visse kjøreregler. Økonomiske tilskudd blir styrt av elite utvalget Sponsor og annen kommersiell aktivitet veiledes fra administrasjonen. (Det får ingen konsekvenser for allerede eksisterende sponsor avtaler.) LANDSLAG