Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

O PPGAVE 2, SIDE 102 – 103 I ARBEIDSBOKEN Sett inn bestemt eller ubestemt form av substantivet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "O PPGAVE 2, SIDE 102 – 103 I ARBEIDSBOKEN Sett inn bestemt eller ubestemt form av substantivet."— Utskrift av presentasjonen:

1 O PPGAVE 2, SIDE 102 – 103 I ARBEIDSBOKEN Sett inn bestemt eller ubestemt form av substantivet

2 O PPGAVE 2 En mann kjøpte seg (papegøye) en papegøye, og istedenfor å sette den i (bur) bur / et bur eller lenke den fast, lot han den fly fritt i hele (hus) huset. (Papegøye) Papegøyen var svært fornøyd med dette, og flakset fra (rom) rom til (rom) rom

3 O PPGAVE 2 og skrek og skrålte av full (hals) hals. Til slutt slo den seg ned på (gardinstang) en / ei gardinstang. ”Hva er du for en?” spurte (stemme) en stemme nede fra (golv) golvet. ”Hold opp med de (ulåt) ulåtene på flyende (flekk) flekken!”

4 O PPGAVE 2 ”Jeg er (papegøye) en papegøye, og jeg har nettopp kommet hit til (hus) huset for å lage sære (lyd) lyder,” sa (papegøye) papegøyen. ”Men jeg har bodd her i all min (tid) tid ”, svarte (katt) katten.

5 O PPGAVE 2 ”Jeg er født her i (hus) huset og vet alt om det. Jeg husker nok hva (mor) mor sa, at her er det best å gå stille på (pote) potene !” ”Bare gå stille, du!” svarte (papegøye) papegøyen muntert.

6 O PPGAVE 2 ”Ikke vet jeg hva du driver med og ikke bryr jeg meg om å få vite det heller. Men jeg vet hva min egen (oppgave) oppgave er her: (husherre) husherren kjøpte meg for (stemme) stemmen min, og jeg får se til at han får noe igjen for (penger) pengene !”

7 B ILLEDKILDER : Privat bilde fra Nicaragua


Laste ned ppt "O PPGAVE 2, SIDE 102 – 103 I ARBEIDSBOKEN Sett inn bestemt eller ubestemt form av substantivet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google