Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kjærlighet – mellom søsken

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kjærlighet – mellom søsken"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kjærlighet – mellom søsken

2 Kjærlighet – mellom søsken
Galaterne 6,10 ”Så la oss gjøre godt mot alle så lenge det er tid, og mest mot dem som er vår familie/ våre søsken i troen.” 

3 Kjærlighet?

4 Kjærlighet – mellom søsken
1.Joh.4,7-12 Mine kjære, la oss elske hverandre!           For kjærligheten er fra Gud,           og hver den som elsker, er født av Gud           og kjenner Gud.                Den som ikke elsker, har aldri kjent Gud,           for Gud er kjærlighet.                Og ved dette ble Guds kjærlighet åpenbart blant oss,           at Gud sendte sin enbårne Sønn til verden           for at vi skulle leve ved ham.               Ja, dette er kjærligheten, ikke at vi har elsket Gud,           men at han har elsket oss           og sendt sin Sønn til soning for våre synder. Mine kjære, har Gud elsket oss slik, da skylder også vi å elske hverandre. Ingen har noen gang sett Gud. Men dersom vi elsker hverandre, blir Gud i oss, og hans kjærlighet er fullendt i oss.

5 Kjærlighet – mellom søsken
Johannes 15,13-14 ”Ingen har større kjærlighet enn den som gir livet for vennene sine. Dere er mine venner hvis dere gjør det jeg befaler dere.” 

6 Kjærlighet – mellom søsken
“Hverandre-kristne” Be for/ med Tilgi Kolosserne 3,13 ”…så dere bærer over med hverandre og tilgir hverandre hvis den ene har noe å bebreide den andre. Som Herren har tilgitt dere, skal dere tilgi hverandre.

7 Kjærlighet – mellom søsken
“Hverandre-kristne” Gjestfrie Tjene 1.Peter 4,7-10  Slutten på alle ting er nær. Vær derfor sindige og edru, så dere kan be. Framfor alt skal dere elske hverandre inderlig, for kjærligheten skjuler en mengde synder. Vær gjestfrie mot hverandre uten å klage. Tjen hverandre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.

8 Kjærlighet – mellom søsken

9 Kjærlighet – mellom søsken

10 Kjærlighet – mellom søsken
Fiende-kjærlighet Matteus 5,43-44 Dere har hørt det er sagt: ‘ Du skal elske din neste og hate din fiende.’ Men jeg sier dere: Elsk deres fiender, velsign dem som forbanner dere, gjør godt mot dem som hater dere, og be for dem som mishandler dere og forfølger dere.

11 Kjærlighet – mellom søsken
Fiende-kjærlighet Romerne 5,8-10 Men Gud viser sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi ennå var syndere. Når vi nå er blitt rettferdige ved Kristi blod, hvor mye mer skal vi ikke da gjennom ham bli frelst fra vreden! For mens vi ennå var Guds fiender, ble vi forsonet med ham ved hans Sønns død. Når vi nå er forsonet, hvor mye mer skal vi ikke da bli frelst ved hans liv!


Laste ned ppt "Kjærlighet – mellom søsken"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google