Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Forhåndsoppgaver. Fyrtårn Hver gruppe skal lage sitt fyrtårn. Ett alternativ er vist, men det er opp til gruppene å velge form. Fyrtårnet bør være av.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Forhåndsoppgaver. Fyrtårn Hver gruppe skal lage sitt fyrtårn. Ett alternativ er vist, men det er opp til gruppene å velge form. Fyrtårnet bør være av."— Utskrift av presentasjonen:

1 Forhåndsoppgaver

2 Fyrtårn Hver gruppe skal lage sitt fyrtårn. Ett alternativ er vist, men det er opp til gruppene å velge form. Fyrtårnet bør være av en slik størrelse, at den er godt synlig.

3

4 Sjørøver antrekk/kostyme Alle deltagere skal ha sjørøver kostyme. Det finnes mange muligheter til å lage gode kostymer uten å bruke mye ressurser, verken i form av tid eller penger. Eksempler som vist:

5

6

7 GRUPPEROP Alle grupper skal lage et gruppe rop som vil bli brukt ved flere anledninger under leiren. Ikke for langt, ikke for kort…. GRUPPAS SJØRØVERFLAGG


Laste ned ppt "Forhåndsoppgaver. Fyrtårn Hver gruppe skal lage sitt fyrtårn. Ett alternativ er vist, men det er opp til gruppene å velge form. Fyrtårnet bør være av."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google