Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Programmet som gjør det som må til for å finne ut hva DU er god på.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Programmet som gjør det som må til for å finne ut hva DU er god på."— Utskrift av presentasjonen:

1 Programmet som gjør det som må til for å finne ut hva DU er god på.
HVA ER DU GOD PÅ? Programmet som gjør det som må til for å finne ut hva DU er god på.

2 Vet alle vennene dine hva de er gode på, men ikke du?
Er Malin så sykt flink til å tegne? Skal Thomas bli fotballproff? Er Line den flinkeste i klassen til å danse? Kommer de to morsomme tvillingene til å bli stand-up komikere?

3 VET DU IKKE HVA DU ER GOD PÅ?

4 TRENGER DU HJELP TIL Å FINNE DET UT?
Vi hjelper deg. Koste hva det koste vil. Om vi så må gjøre 100 ulike tester. Vi garanterer at vi finner noe DU er GOD på.

5 P R O G R A M L E D E R E N: ”Da jeg var liten fikk jeg gitar, både kassegitar og elgitar. Jeg gikk på kurs men ble aldri noe god. Jeg gikk på ridning, spilte basket og håndball, og gikk på turning, ballet og karate. Jeg prøvde breakdance, svømming og kor. Alt dette uten å finne den ene tingen jeg var god på. Sløydlæreren mente det var best hvis jeg holdt meg unna sløydrommet og dramalæreren sa jeg kunne få rollen som en død fugl. Jeg var ellers ganske glemsk og ikke spesielt god med verken tall eller landsdeler. Heldigvis fant jeg etter hvert ut hva jeg var god til – men det tok utrolig lang tid. Lurer du på hva du er god på? Vil du helst slippe å vente til du runder 20 med å finne det ut? Da har jeg en god nyhet: VI KAN HJELPE DEG. Koste hva det koste vil. Vi blåser i hvor lang tid det tar eller hvor mange tester vi må igjennom – vi gir oss ikke før vi vet hva DU er god til!”

6 1 person per program Finner 2 ting personen er god på En liten ting, for eksempel: god til å juge (testet med løgndetektor/løgntest/ved å juge slik at mange personer tror på det) En stor/større ting, for eksempel: god til å synge.

7 Tester/aktiviteter Sykling Vasking Mattematikk Logikk Løpe fort
Løpe langt Piano, gitar, fløyte Håndball, basketball, innebandy Trylling Forhandle Dressere hund Standup/Humor Hoppe med hoppetau Male, veve, sy, strikke Lese/skrive Argumentere/diskute re Vollyball Ridning Ballett Dans Fotball Synging Sjakk Tegning Baking Matlaging Quiz

8 Tester/aktiviteter Memorisere Vaske/rydde Velge fine klær/mote
Lese bøker baklengs Finne gode gjemmesteder Pynte Lære ting utenat Velge de raskete køene Smiske/Sjarmere Lage kule hårfrisyrer Klippe hår Lage antrekk/klær/kostymer Finne på historier Dikte sanger/skrive dikt Spise raskt Kjemi Finne mennesker som passer sammen


Laste ned ppt "Programmet som gjør det som må til for å finne ut hva DU er god på."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google