Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?
Ungdomstrinnet ved Meløy Skole

2 Litt om oss Vi er ungdomstrinnet fra Meløy skole på Meløya i Meløy kommune. Vi er 6 stykker, og vi går i 9. og 10. klasse. Vi er veldige glade for at vi fikk delta på prosjektet, og det har vært spennende!

3 Hva vi forsket på og hvordan vi forsket
Vi valgte til slutt å forske på bruk av sosiale medier innenfor forskjellige aldersgrupper; hvilke de forskjellige bruker og hva de bruker dem til. Vi valgte dette fordi at vi synes sosiale medier er et svært relevant tema nå for tiden. Det ser nesten ut til at alle bruker det! Derfor har vi forsket på om de faktisk gjør det. Alle de forskjellige måtene vi kunne forske på dette ble vurdert, men valget falt på spørreskjema og intervju. Spørreskjema fordi at vi kunne få korte og konkrete svar, og intervju for å vite mer om hvorfor de bruker/ikke bruker sosiale medier. Spørreskjema og intervju ble delt inn i tre aldersgrupper. Vi delte ut spørreskjema på butikken, på skolen, til venner, til familie og ellers bare rundt omkring. Stort sett har vi fått inn svar fra befolkningen på Meløya. Fire personer innefor hver aldersgruppe ble intervjuet.

4 Totaloversikt

5 Skype

6 facebook

7 Snapchat

8 Youtube

9 Hva vi lærte av prosessen
I løpet av denne perioden har vi lært mye om selve forskningsprosessen. Vi har arbeidet en del med analysering, og vi har lært litt om hvordan vi kan få pålitelige resultater. Og selvfølgelig har vi også lært om bruken av sosiale medier innenfor ulike aldersgrupper!

10 Takk til! Wenche Rønning Ida Henriette Tostrup Lise Bakke
Øvrige lærere Intervjuobjektene Alle som har svart på spørreundersøkelsene


Laste ned ppt "Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google