Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Agenda Kort orientering om valgsituasjonen og de valgbare studieretningene Spørsmål og diskusjon.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Agenda Kort orientering om valgsituasjonen og de valgbare studieretningene Spørsmål og diskusjon."— Utskrift av presentasjonen:

1 Agenda Kort orientering om valgsituasjonen og de valgbare studieretningene Spørsmål og diskusjon

2 Milepæler ÅrskursMilepæl 1 årskursSøke opptak PuP Immatrikulering 2 årskursValg av studieretning 3 årskursMottak ved den valgte studieretningen Tenke på studier i utlandet Mulig å velge seg inn på internasjonale masterprogrammer 4 årskursFagvalg for 4. årskurs Valg av fordypning, prosjekt og emner 5 årskursGjennomføring av prosjektoppgave Gjennomføring av masteroppgave Ferdig Master i teknologi!

3 Studieretninger Studieretningene representerer videre valg av spesialisering innenfor valgt studieprogram. Er gjerne ”profesjonsorientert”. Ansvaret for studieretningene ligger typisk på instituttnivå – dermed også valg av institutt og ”arbeidssted” de neste årene.

4 Studieretninger ved PuP Tre primære studieretninger: Produktutvikling og materialteknikk (PuMa) Energi, prosess- og strømningsteknikk (EPS) Produksjons- og kvalitetsteknikk (PK) I tillegg mulig å velge industriell mekanikk Alle disse vil presenteres i mer detalj av representanter for den enkelte retning/institutt Fra 4. årskurs, mulig å i praksis ta fordypning innen noen internasjonale masterprogrammer ved å velge den samme emnepakken disse har. For PuP er de viktigste av disse:  Prosjektledelse  RAMS

5 Informasjonsmøter De ulike studieretningene vil avholde separate informasjonsmøter fremover: Tirsdag 3. mars kl 1415-1600 i VG1 på Valgrinda - Produksjons- og kvalitetsteknikk Mandag 9. mars kl 1215-1300 i S3 – Energi-, prosess- og strømningsteknikk Mandag 16. mars kl 1215-1300 i VE1 – Produktutvikling og materialer Mandag 23. mars kl 1215-1300 i VE1 – Industriell mekanikk Oppsummerende møte i regi av Smørekoppen: Torsdag 30. april, i S7 kl 17.00 og pizza i kjelkantinen kl 18.

6 Hovedprofil Prosjektledelse En mulig hovedprofil for studenter ved MTBYGG, MTPROD og MTIØT Studenten får en klar fagprofil mot det å lede prosjekter Kombinerer ledelsesemner med tekniske emner Opprettet i samarbeid med store selskaper i næringslivet som har behov for personell med prosjektkompetanse (Telenor, StatoilHydro, Forsvaret, Norsk Hydro, Statsbygg)

7 Hva kreves? At du er interessert i å integrere prosjektledelsesfag med teknisk kompetanse for å profilere deg mot prosjektarbeid At du vil ha en god jobb med gode muligheter for videre karriereutvikling At du liker å utvikle dine engelskkunnskaper, slik at du er rustet til å møte språkutfordringen når du skal ha deg jobb At du velger studieretning ”Produksjons- og kvalitetsteknikk”, slik at du kan gå videre på hovedprofil prosjektledelse i 4. årskurs. Eller gå tilbake til ren teknologi hvis du ombestemmer deg…


Laste ned ppt "Agenda Kort orientering om valgsituasjonen og de valgbare studieretningene Spørsmål og diskusjon."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google