Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kritisk analyse av dataspill 8. klassingers syn på bruk av sex og vold i dataspill Ungdomsskoler i Fetsund og Brescia.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kritisk analyse av dataspill 8. klassingers syn på bruk av sex og vold i dataspill Ungdomsskoler i Fetsund og Brescia."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Kritisk analyse av dataspill 8. klassingers syn på bruk av sex og vold i dataspill Ungdomsskoler i Fetsund og Brescia

3 Forutsetninger 8. klasse, elever i Norge og i Italia Bruk av Internett og tekstbehandling Avtalt utveksling av elevtekster på engelsk med skole i Italia Avtalt analyse av gitte dataspill som brukes av elever i begge land. Prosessorientert skriving Vurderingskriterier (sum litt om dette!)

4 Mål Kritisk bevissthet i forhold til bruk av sex og vold i dataspill Bruke IKT som verktøy –I kommunikasjon –I tekstbehandling –Til innhenting av informasjon –Til presentasjon Internasjonalisering Språkopplæring

5 Gjennomføring Elevene velger spill som inneholder elementer av sex og vold Elevene analyserer bilder, språk og funksjoner i spillet Tekstene utveksles via e-post/chat-gruppe Elevene gir hverandre tilbakemelding på innhold og språk Det endelige resultatet legges fram som en hjemmeside eller hypertekst

6 www.resultater.gruppe.sex.com


Laste ned ppt "Kritisk analyse av dataspill 8. klassingers syn på bruk av sex og vold i dataspill Ungdomsskoler i Fetsund og Brescia."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google