Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kort om | skinn. Skinn er et levende materiale og hver hud har sine merker og karakter. Strukturen kan variere. Det er vanlig at man trykker et nytt mønster,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kort om | skinn. Skinn er et levende materiale og hver hud har sine merker og karakter. Strukturen kan variere. Det er vanlig at man trykker et nytt mønster,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kort om | skinn

2 Skinn er et levende materiale og hver hud har sine merker og karakter. Strukturen kan variere. Det er vanlig at man trykker et nytt mønster, såkalt ”Embossed”, noe som gjemmer små skavanker. Skinn er oppbygd av fibrer. Fiberstrukturen varierer mellom ulike dyr. Fiberstrukturen gjør skinnet elastiskt og smidig. Husk at skinnet tøyes ut der det sitter tight. Skinn tåler høy varme og klarer friksjonsvarmen som oppstår ved en velt godt.

3 Styrken i skinnet kan ikke avgjøres visuelt eller ved å kjenne på skinnet. Elastisiteten i fibrene i kombinasjon med tykkelsen er avgjørende for beskyttelseseffekten ved en velt. Gjennom å ”smøre” skinnet kan man øke fibrenes elastisitet og styrke. Vanligvis gjennomfarges skinnet og deretter legges en finish som kan variere med fargen som er brukt til gjennomfarging. To toners effekt kan da oppleves, samt at områder kan behandles mekanisk for å få en spesiell karakter. Sømteknikk og design samt valg av tråd er to parametrer som påvirker styrken ved sammen- setting av paneler. Skinnprodukter bør rengjøres og behandles regelmessig for å opprettholde kvaliteten på skinn og sømmer.

4 Takk for at har brukt 10 min på å lese om Jofamas produkter og vårt syn på skinn.


Laste ned ppt "Kort om | skinn. Skinn er et levende materiale og hver hud har sine merker og karakter. Strukturen kan variere. Det er vanlig at man trykker et nytt mønster,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google