Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Av Dan-Christian og Stein Jørgen Yrke: Produksjonsleder på Helseth Vi var på Helseth As. Helseth AS lager propeller til båter. De fleste kjøperne er.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Av Dan-Christian og Stein Jørgen Yrke: Produksjonsleder på Helseth Vi var på Helseth As. Helseth AS lager propeller til båter. De fleste kjøperne er."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Av Dan-Christian og Stein Jørgen

3 Yrke: Produksjonsleder på Helseth Vi var på Helseth As. Helseth AS lager propeller til båter. De fleste kjøperne er fiskere.

4 Vi fikk et intervju med Produksjonslederen på Helseth. Han het Per Anders Groven.

5 Intervju med Per Anders Groven. –Hva jobber du med? Hva liker du med jobben din? Per Anders: Jeg tar i mot bestillinger og sørger for at bestillingene bli produsert. Jeg bestiller også materialer. Han tenker seg litt om og svarer : Det jeg liker med jobben er variert arbeid og tekniske oppgaver.

6 Intervju med Per Anders Groven Er de noe du miss liker med jobben din? Anbefaler du yrket ditt til andre? Han svarer: Ja, det er litt hektisk til noen tider. Han tygger litt på den og svarer:Ja, teknisk arbeid er det alltid bruk for.

7 Intervju med Per Anders Groven Hvordan er kjønns fordelingen her på Helseth AS? Hva slags utdanning har du? Han ser litt i taket og sier: Her er de ansatte 100% mannfolk, men vi ser positivt på at det kan komme kvinnfolk for å jobbe her. Han svarer: Jeg har erfaring i maskiner og mekanikk og jeg har gått på teknisk fag skole. Laget Av Dan-Christian og Stein Jørgen


Laste ned ppt "Av Dan-Christian og Stein Jørgen Yrke: Produksjonsleder på Helseth Vi var på Helseth As. Helseth AS lager propeller til båter. De fleste kjøperne er."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google