Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Faren til Ariel leter etter Ariel

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Faren til Ariel leter etter Ariel"— Utskrift av presentasjonen:

1 Historien om Ariel Tegnet og skrevet av: Mj5år og Mj5år på Skavli Barnehage

2 Faren til Ariel leter etter Ariel
Faren til Ariel leter etter Ariel. Ariel har stått opp av senga og gått ut fordi hun hørte at noen sang. Søstrene til Ariel våknet av at hun var borte.

3 ”Den lille stakkars hvalen fikk en klype på halen – den lille stakkars babyhvalen” (Mj5år).
Baby-hvalen heter Vali Ovidia. Han er en gutt og han ble akkurat født fra mammaen sin i dag. Vali Ovidia sitter fast i en klype. Mamma og Pappa- hvalen hjelper Vali Ovidia. Han sover ikke på natta siden han har så vondt i halen sin, fordi han spreller så fort med tunga. Blekkspruten hadde satt på klesklypa men pappahvalen tok den av igjen.

4 Hvalmaten er lilla kjøtt.

5 Dette er mamma og pappahvalen som kommer å redder babyhvalen som mammahvalen hadde født i går.

6 Den ene søsteren leker med en badeball. Sola skinner og det blå himmel.

7 HumleFomle og Sebastian er i fengsel og søstrene til Ariel skal hjelpe de ut av fengselet. En blekksprut stengte de inn i fengselet. HumleFomle er gul og blå og veldig tjukk. Han har blått hår over hele hodet og helt blå hale. Sebastian er rød og med klypearmer.

8 Sebastian og HumleFomle klarte å rømme fra fengselet
Sebastian og HumleFomle klarte å rømme fra fengselet . Sebastian ble litt ødelagt – men det går bra – for han klarte å reparere seg selv. Fengselet var både fargerikt og koselig.

9 Ariel kommer også i fengsel
Ariel kommer også i fengsel. Blekkspruten lukket døra og låser så Ariel ikke kommer ut. Pappaen til Ariel kommer for å hjelpe henne med en tryllende magisk nøkkel.

10 Sebastian og HumleFomle leker med en fotball. Ariel ble med for å leke
Sebastian og HumleFomle leker med en fotball. Ariel ble med for å leke. Da smilte pappaen til Ariel, for at de var sammen igjen.

11 HumleFomle og skilpadden Sander sang ”La la la la la”
HumleFomle og skilpadden Sander sang ”La la la la la”. Ariel, søstrene, pappaen og Sebastian våknet av en sang som HumleFomle og Sander sang. Alle ble glade og takknemlige og fornøyde. Alle var sammen igjen og alle de farlige blekksprutene var døde.


Laste ned ppt "Faren til Ariel leter etter Ariel"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google