Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Påfuglen og duene Historien er fortalt av Tilly, Frances og Joe i første klasse ved Yorkshire og Humberside barneskole 2012 Illustrert av Vanessa Matthews.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Påfuglen og duene Historien er fortalt av Tilly, Frances og Joe i første klasse ved Yorkshire og Humberside barneskole 2012 Illustrert av Vanessa Matthews."— Utskrift av presentasjonen:

1 Påfuglen og duene Historien er fortalt av Tilly, Frances og Joe i første klasse ved Yorkshire og Humberside barneskole 2012 Illustrert av Vanessa Matthews

2 For mange år siden, da katter og hunder var bestevenner (men det er en annen historie), levde en påfugl sammen med en flokk duer.

3 Duene elsket påfuglen, spesielt når den foldet ut sin praktfulle fjærpryd og solen skinte på den, slik at alle regnbuens farger lyste i fjærene. Til sammenligning syntes de sine egne fjær var ganske kjedelige og triste.

4 Men, påfuglen likte ikke å være annerledes
Men, påfuglen likte ikke å være annerledes. Den ville være akkurat som duene. En natt, når månen sov bak mørke stormskyer, plukket påfuglen ut alle fjærene sine. En etter en.

5 Den stakkars påfuglen stod skjelvende uten fjær og prøvde å beskytte seg mot den bitende kalde vinden.

6 Om kvelden, da duene samlet seg rundt en trestubbe for å varme seg, klekket de ut en plan. De samlet alle fjærene fra påfuglen som de kunne finne og spant et nydelig nøste med garn. Så satte de i gang å arbeide.

7 Neste morgen gav duene påfuglen en frakk strikket av garnet
Neste morgen gav duene påfuglen en frakk strikket av garnet. Påfuglen ble veldig glad, og det silkeaktige stoffet varmet kroppen hans. Duene forklarte at de elsket påfuglen akkurat slik som han var. De feiret at de var forskjellige og var venner i mange mange år.

8 Dra i påfuglene for å få litt å gruble på.
Hva annet kunne duene ha gjort for å varme påfuglen? Kan du finne noen ord som beskriver hvordan påfuglen følte seg uten fjær? Hva tenkte duene da de fikk se påfuglen uten fjær?

9 sparklingfireflies.com Smart Exchange digitalbutterflies.co.uk
For flere ressurser, se Smart Exchange og andre sider som er listet opp under Smart Exchange digitalbutterflies.co.uk sparklingfireflies.com

10


Laste ned ppt "Påfuglen og duene Historien er fortalt av Tilly, Frances og Joe i første klasse ved Yorkshire og Humberside barneskole 2012 Illustrert av Vanessa Matthews."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google