Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

LIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPES LIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPES T2 Kristen tro og liv & Relasjonsledelse 2 Roald Kvam Bibelskolen Bildøy.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "LIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPES LIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPES T2 Kristen tro og liv & Relasjonsledelse 2 Roald Kvam Bibelskolen Bildøy."— Utskrift av presentasjonen:

1 LIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPES LIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPES T2 Kristen tro og liv & Relasjonsledelse 2 Roald Kvam Bibelskolen Bildøy Bergen T2 Kristen tro og liv & Relasjonsledelse 2 Roald Kvam Bibelskolen Bildøy Bergen

2 Typisk T2 Undervisninga på T2, om disippelskap og relasjonsledelse, har to ord av Jesus som ”kjerne og stjerne”: ”Følg meg!” –Selve essensen i det å være en etterfølger, er å bruke tid med Ham vi følger etter. –Å være kristen, Jesu Kristi etterfølger, handler ikke om regler og reguleringer, men en relasjon.

3 Hvorfor LIFESHAPES ? Hva ser du her? Svar: Mikke Mus + mange fortellinger og morsomme situasjoner som er festet til tegningen…

4 LIFESHAPES LIFESHAPES er utviklet i av Mike Breen og Walt Kallestad. Mye brukt i St Thomas’ Church i Sheffield (http://lifeshapes.com/).http://lifeshapes.com/ LIFESHAPES utnytter vår tendens til å huske det vi ser og hører lenger enn det vi bare hører. LIFESHAPES er former som forteller og former fortellere som vil… –Være i livslang læring i livet med Jesus. –Tjene evangeliet ut ifra en relasjon mer enn et sett med regler. –Ta imot og ta i bruk Guds gode gaver til våre dager og oppgaver. –Være den vi er designa til å være i Guds bilde, Jesus Kristus. –Leve misjonalt med pasjon – og gir oss verktøy til å lære andre det samme.

5 Læringssirkelen Et liv i læring Hjelpe oss å ”dekode” hverdagshendelser på en måte som gjør oss i stand til å bevege oss dypere i retning av Guds vilje. Hjelpe oss til: –Å ha læring som livsstil. –Å la vår vandring samsvare mer med vår stilling i Kristus (Ef 1-6).

6 Mark 1:15-17 KAIROS KRONOS Observere Reflektere Samtale Aksjon Ansvarlighet Planlegge OMVEND DERE TRO

7 Forandring fødes når vi lytter til spørsmål – basert på observasjon og refleksjon – og forsøker å svare på dem…

8 ”Omvend dere og tro” KAIROS KRONOS Observere Reflektere Samtale Aksjon Ansvarlighet Planlegge OMVEND DERE TRO Når vi beveger oss fra høyre til venstre side i Læringssirkelen, tar vi steg basert på bildet av hvordan vi vil at våre liv skal se ut (jf Heb 11:1).

9


Laste ned ppt "LIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPES LIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPESLIFESHAPES T2 Kristen tro og liv & Relasjonsledelse 2 Roald Kvam Bibelskolen Bildøy."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google