Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vi hører stadig om “reglene" fra kvinnesiden. Her er endelig reglene sett fra mannens ståsted.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vi hører stadig om “reglene" fra kvinnesiden. Her er endelig reglene sett fra mannens ståsted."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vi hører stadig om “reglene" fra kvinnesiden. Her er endelig reglene sett fra mannens ståsted.

2 Her er våre regler: Alle er nummerert som nr. "1" MED HENSIKT !! Alle er nummerert som nr. "1" MED HENSIKT !!

3 1.1. Bryster er for å se på og det er derfor vi gjør det. Ikke prøv å forandre det ! Bryster er for å se på og det er derfor vi gjør det. Ikke prøv å forandre det !

4 1.1. Lær å leve med toalettsetet. Du er en stor jente. Hvis det er oppe ta det ned. Vi trenger det oppslått, du trenger det nede. Du har aldri hørt oss klage når du forlater det nede. Lær å leve med toalettsetet. Du er en stor jente. Hvis det er oppe ta det ned. Vi trenger det oppslått, du trenger det nede. Du har aldri hørt oss klage når du forlater det nede.

5 1.1. Lørdag = Sport. Det er som fullmånen og tidevannet. La det være slik. Lørdag = Sport. Det er som fullmånen og tidevannet. La det være slik.

6 1.1. Shopping er ikke en sport. Og vi kommer aldri til å definere det som en form for sport ! Shopping er ikke en sport. Og vi kommer aldri til å definere det som en form for sport !

7 1.1. Gråting er utpressing ! Gråting er utpressing !

8 1.1. Si klart fra om hva du vil: Si klart fra om hva du vil: Svake hentydninger virker ikke ! Svake hentydninger virker ikke ! Sterke hentydninger virker ikke ! Sterke hentydninger virker ikke ! Soleklare hentydninger virker ikke ! Soleklare hentydninger virker ikke ! Ganske enkelt:Si det! Ganske enkelt:Si det! Si klart fra om hva du vil: Si klart fra om hva du vil: Svake hentydninger virker ikke ! Svake hentydninger virker ikke ! Sterke hentydninger virker ikke ! Sterke hentydninger virker ikke ! Soleklare hentydninger virker ikke ! Soleklare hentydninger virker ikke ! Ganske enkelt:Si det! Ganske enkelt:Si det!

9 1.1. “Ja” og “Nei” er akseptable svar på nesten alle spørsmål ! “Ja” og “Nei” er akseptable svar på nesten alle spørsmål !

10 1.1. Kom til oss med et problem, hvis du vil ha hjelp med å løse det. Og det gjør vi. Sympati får du hos venninner. Kom til oss med et problem, hvis du vil ha hjelp med å løse det. Og det gjør vi. Sympati får du hos venninner.

11 1.1. En hodepine som varer i 17 måneder er et problem. Ring din fastlege. En hodepine som varer i 17 måneder er et problem. Ring din fastlege.

12 1.1. Noe vi sa for seks måneder siden er ugyldig som argument. Fakta er at alle kommentarer er null og niks etter 6 dager. Noe vi sa for seks måneder siden er ugyldig som argument. Fakta er at alle kommentarer er null og niks etter 6 dager.

13 1.1. Hvis du tror du er feit,er du sannsynligvis det.Ikke spør oss ! Hvis du tror du er feit,er du sannsynligvis det.Ikke spør oss !

14 1.1. Hvis noe vi sa,kan bli oppfattet på to måter, og en av måtene gjør deg trist eller sint, -vi mente den andre måten. Hvis noe vi sa,kan bli oppfattet på to måter, og en av måtene gjør deg trist eller sint, -vi mente den andre måten.

15 1.1. Du kan enten spørre oss om å gjøre noe, eller fortelle oss hvordan du vil ha det gjort. Du kan enten spørre oss om å gjøre noe, eller fortelle oss hvordan du vil ha det gjort. Ikke begge deler. Ikke begge deler. Hvis du allerede vet den beste måten å gjøre det på, gjør det selv. Hvis du allerede vet den beste måten å gjøre det på, gjør det selv. Du kan enten spørre oss om å gjøre noe, eller fortelle oss hvordan du vil ha det gjort. Du kan enten spørre oss om å gjøre noe, eller fortelle oss hvordan du vil ha det gjort. Ikke begge deler. Ikke begge deler. Hvis du allerede vet den beste måten å gjøre det på, gjør det selv. Hvis du allerede vet den beste måten å gjøre det på, gjør det selv.

16 1.1. Når det er mulig, vær så snill, hva du enn måtte ha å si,si det i reklamepausene. Når det er mulig, vær så snill, hva du enn måtte ha å si,si det i reklamepausene.

17 1.1. Cristopher Columbus trengte ikke direktiver,ikke vi heller. Cristopher Columbus trengte ikke direktiver,ikke vi heller.

18 1.1. ALLE menn ser i bare 16 farger, som Windows standardinnstillinger. ALLE menn ser i bare 16 farger, som Windows standardinnstillinger. Fersken, for eksempel, er en frukt, ikke en farge. Melon er også en frukt. Fersken, for eksempel, er en frukt, ikke en farge. Melon er også en frukt. Vi har ingen anelse om hva en lillafarget er. Vi har ingen anelse om hva en lillafarget er. ALLE menn ser i bare 16 farger, som Windows standardinnstillinger. ALLE menn ser i bare 16 farger, som Windows standardinnstillinger. Fersken, for eksempel, er en frukt, ikke en farge. Melon er også en frukt. Fersken, for eksempel, er en frukt, ikke en farge. Melon er også en frukt. Vi har ingen anelse om hva en lillafarget er. Vi har ingen anelse om hva en lillafarget er.

19 1.1. Hvis den klør, den vil bli klødd. Vi gjør det. Hvis den klør, den vil bli klødd. Vi gjør det.

20 1.1. Hvis vi spør om hva som er galt, du sier “ingenting," oppfatter vi det som om ingenting er galt. Vi vet at du lyver, men det er ikke verdt bryderiet. Hvis vi spør om hva som er galt, du sier “ingenting," oppfatter vi det som om ingenting er galt. Vi vet at du lyver, men det er ikke verdt bryderiet.

21 1.1. Hvis du stiller et spørsmål du ikke vil ha svar på, forvent et svar du helst ikke vil høre. Hvis du stiller et spørsmål du ikke vil ha svar på, forvent et svar du helst ikke vil høre.

22 1.1. Vis vi skal ut, er absolutt alt du har på deg fint,og vi mener det. Vis vi skal ut, er absolutt alt du har på deg fint,og vi mener det.

23 1.1. Ikke spør hva vi tenker på,untatt du er forberedt på å diskutere emner som : Ikke spør hva vi tenker på,untatt du er forberedt på å diskutere emner som : –Sex, –Sport, eller –Biler Ikke spør hva vi tenker på,untatt du er forberedt på å diskutere emner som : Ikke spør hva vi tenker på,untatt du er forberedt på å diskutere emner som : –Sex, –Sport, eller –Biler

24 1.1. Du har nok klær. Du har nok klær.

25 1.1. Du har alt for mange par sko. Du har alt for mange par sko.

26 1.1. Jeg er I form. Rund er også en form. Jeg er I form. Rund er også en form.

27 1.1. Takk for at du leser dette,jeg vet jeg må sove på sofaen I natt,men visste du at menn ikke bryr særlig om det,det er som camping.

28 Send dette til så mange menn du kan,så kanskje de nikker gjenkjennende og ler.

29 Send dette til så mange kvinner du kan for å gi dem opplæring


Laste ned ppt "Vi hører stadig om “reglene" fra kvinnesiden. Her er endelig reglene sett fra mannens ståsted."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google