Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

SAMLING PÅ GOMOBU 20. – 22. NOVEMBER 2009 Gruppe 7-10 år: Endelig er det tid for Gomobu-samling og på med skiene! Vi skal trene både skøyting og klassisk.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "SAMLING PÅ GOMOBU 20. – 22. NOVEMBER 2009 Gruppe 7-10 år: Endelig er det tid for Gomobu-samling og på med skiene! Vi skal trene både skøyting og klassisk."— Utskrift av presentasjonen:

1 SAMLING PÅ GOMOBU 20. – 22. NOVEMBER 2009 Gruppe 7-10 år: Endelig er det tid for Gomobu-samling og på med skiene! Vi skal trene både skøyting og klassisk i løpet av denne helgen. Mye øvelse på tyngeoverføring og balanse, men også lek og moro. På fjellet kan det være surt og kaldt så racinghansker og tynn lue er ikke det smarteste. Kle dere etter været. Har du spørsmål - kontakt Magnus tlf. 41 25 61 50

2 FREDAG 20. NOVEMBER n Informasjonsmøte for barn og foreldre om treningen, treningstider, oppmøte, smøring av ski, tøy, drikke, mat og lignende klokken 21.00. n Her blir det også en liten presentasjon av trenere, og mulighet til spørsmål fra foreldre.

3 LØRDAG 21. NOVEMBER n KL. 10.00. Første økt; klassisk Alle møter med smurte ski på avtalt sted. I dag skal vi tilvenne oss å gå på ski igjen etter nesten ½ års avbrekk. Vi vil jobbe med tyngdeoverføring, balanse, og selvfølgelig blir det lek. Vi er flere trenere, og gruppen vil bli delt. NB ! Husk drikke n KL. 12.00 Lunsj, hvile og tørking av våte klær. n KL. 14.30. Andre økt; skøyting Alle møter på avtalt sted til avtalt tid, med ski uten festesmøring. NB ! Husk drikke NB! Kle deg i forhold til værforholdene!

4 SØNDAG 22. NOVEMBER n KL. 10.30. Klassisk langtur Alle møter med smurte ski på anvist sted. I dag blir det rolig langtur med mye fokus på diagonalgang og staking. Foreldre er hjertelige velkomne til å være med på denne økten! n Værforbehold Ta med drikke og en sjokoladebit n Lunsj (13.00) og avreise.


Laste ned ppt "SAMLING PÅ GOMOBU 20. – 22. NOVEMBER 2009 Gruppe 7-10 år: Endelig er det tid for Gomobu-samling og på med skiene! Vi skal trene både skøyting og klassisk."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google