Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Preposisjoner og uttrykk. Det er viktig for meg. Han er snill mot deg. Hun er streng mot barna sine. Jeg er glad i ham.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Preposisjoner og uttrykk. Det er viktig for meg. Han er snill mot deg. Hun er streng mot barna sine. Jeg er glad i ham."— Utskrift av presentasjonen:

1 Preposisjoner og uttrykk

2 Det er viktig for meg. Han er snill mot deg. Hun er streng mot barna sine. Jeg er glad i ham.

3 Jeg gleder meg til eksamen er over. Det er bra for deg at du lærer norsk! Hun føler redsel for mørket. Hun er redd for småting.

4 Hun har lyst til å gjøre mye, men hun rekker ikke alt. Hun har lyst på sjokolade, men spiser en gulrot istedenfor. (Etterpå tar hun sjokoladen likevel;-) Han stoler på at hun skal klare det. Jeg er glad for at du klarte det.

5 Det finnes fordeler ved dette systemet. Hun trekker fordel av at han jobber mens hun studerer. Han har sitt eget bilde av hva Norge er. Hun har sine egne tanker om hva Norge er.

6 De føler seg trygge nok til at de kan si hva de tenker og føler. Kan du holde på en hemmelighet? Jeg klarer ikke å holde det hemmelig lenger Hun bestemte seg for å gjøre det som var riktig.


Laste ned ppt "Preposisjoner og uttrykk. Det er viktig for meg. Han er snill mot deg. Hun er streng mot barna sine. Jeg er glad i ham."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google