Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

DU ER VERDIFULL FOR GUD, var motto for denne barneleiren i Ungarn sommeren 2008. Det var ADRA – adventistenes hjelpeorganisasjon – som arrangerte leir.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "DU ER VERDIFULL FOR GUD, var motto for denne barneleiren i Ungarn sommeren 2008. Det var ADRA – adventistenes hjelpeorganisasjon – som arrangerte leir."— Utskrift av presentasjonen:

1 DU ER VERDIFULL FOR GUD, var motto for denne barneleiren i Ungarn sommeren Det var ADRA – adventistenes hjelpeorganisasjon – som arrangerte leir for over 100 barn fra vanskelige kår. Alle barna fikk trøyer med motto på. Så klart at det er stas for et barn å føle seg verdifull!!

2 Før barna reiste på leir, fikk de utdelt klær fra ADRAs lager
Før barna reiste på leir, fikk de utdelt klær fra ADRAs lager. Klærne hadde nettopp kommet fra Moss og Nord-Odal med svær semitrailer.

3 DU ER VERDIFULL FOR GUD, synger barna
DU ER VERDIFULL FOR GUD, synger barna. Måtte de være like verdifulle for sine familier, naboer, landsmenn og for oss her i Norge

4 Fest og moro på barneleir!

5 Mange aktiviteter som fenger for disse barna på leir
Mange aktiviteter som fenger for disse barna på leir. For mange var det første gang de kunne male og lage ting.

6 Barna ble inndelt i grupper på leiren
Barna ble inndelt i grupper på leiren. De eldste ble undervist i hvordan forebygge røyking, rusmisbruk og Hivsmitte. Det var stor åpenhet og interesse i gruppene.

7 Bror og søster på leir.

8 Barna spiste sunn mat med masse frukt og grønnsaker.

9 Flere av barna som var på leir, bor i denne blokka i utkanten av Budapest. Her bor ca 500 mennesker, - familier og enslige, som går på sosial hjelp. De er helt avhengige av hjelp utenfra.

10 Ikke noe trivelig å vokse opp i slike forhold.

11 Ikke lett å komme videre i livet når en vokser opp i slike vilkår
Ikke lett å komme videre i livet når en vokser opp i slike vilkår. Derfor er Hjelpesendinger blitt spurt om å bidra med gode klær

12 Vi skulle gjerne tenne glede og tillit i øynene til denne jenta som bor i den fæle blokka. Hva slags framtid venter henne???

13 Her besøker vi et barnehjem utenfor Budapest
Her besøker vi et barnehjem utenfor Budapest. Barna har badet og får nå kveldsmaten sin. ADRA Ungarn bidrar med bl.a. klær til barna

14 Gode kamerater i trygge forhold på barnehjemmet

15 Fargerik og sunn mat på barne-hjemmet


Laste ned ppt "DU ER VERDIFULL FOR GUD, var motto for denne barneleiren i Ungarn sommeren 2008. Det var ADRA – adventistenes hjelpeorganisasjon – som arrangerte leir."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google