Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Unge og Rus Rusen, hva godt gjør den?. Hvem Bruker Rus? Rus er UT!! Det er bare 3.1 % av 15- 20 åringer som ruser seg. Det viser at det bare er noen få.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Unge og Rus Rusen, hva godt gjør den?. Hvem Bruker Rus? Rus er UT!! Det er bare 3.1 % av 15- 20 åringer som ruser seg. Det viser at det bare er noen få."— Utskrift av presentasjonen:

1 Unge og Rus Rusen, hva godt gjør den?

2 Hvem Bruker Rus? Rus er UT!! Det er bare 3.1 % av 15- 20 åringer som ruser seg. Det viser at det bare er noen få som ruser seg, men det er fortsatt 3.1 % for mye.

3 Men… IKKE NOE MEN! Du kan bli svimmel og få psykiske lidelser. Du kan bli blakk, og da blir du helt desperat etter mer rus. Slipp å bli taperen i samfunnet. Ikke rus deg! Og forresten: Ser dette behaglig ut?

4 …og? Det er større sjanse for at du får den jobben du vil. Du blir mer våken. Det er mindre sjanse for å havne i slagsmål. Hvis du passer på å holde deg unna rus, blir andre mer tiltrukket av deg. Sjansen for et lengre liv er betydelig større. Du blir rett og slett en vinner.


Laste ned ppt "Unge og Rus Rusen, hva godt gjør den?. Hvem Bruker Rus? Rus er UT!! Det er bare 3.1 % av 15- 20 åringer som ruser seg. Det viser at det bare er noen få."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google