Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nu Skin® Hair Care. Nu Skin® Hair Care Visste du at… ..hårets sunnhet har en innvirkning på hvor gamle vi ser ut? De med sunt hår oppfattes som yngre.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nu Skin® Hair Care. Nu Skin® Hair Care Visste du at… ..hårets sunnhet har en innvirkning på hvor gamle vi ser ut? De med sunt hår oppfattes som yngre."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Nu Skin® Hair Care

3 Visste du at… ..hårets sunnhet har en innvirkning på hvor gamle vi ser ut? De med sunt hår oppfattes som yngre. Håret kan bli sunnere på en måned og gjøre at man ser opp til to år yngre ut.

4 Mål Etter å ha gjennomgått dette materialet bør du ha en forståelse for følgende: Hårets grunnleggende fysiologi Ungdomsfremmende fordeler med Nu Skin® Hair Care Nøkkelingredienser i Nu Skin® Hair Care Anbefalinger for bruk av Nu Skin® Hair Care

5 Gjennomgang

6 Hva er hår? Håret består av keratiner, et tykt fibrøst protein. De er hardere enn keratinet i overhuden og mer slitesterkt. De faller ikke av, istedet klistrer de seg sammen og gjøre det mulig å ha langt hår. Dette keratinet inneholder forskjellige mengder og konfigurasjoner av svovel som gir håret dets fasong. Rett hår har et rundt skaft. Bølgete hår et ovalt skaft. Krøllete hår har et flatt skaft.

7 Hårskaft Hårskaftet består av: Marg - kjernen
Bark – det mitterste laget Kutikula – det ytre laget som utsettes for stress og skader

8 Kjerne Innerst i noen hår er margen myk og svampete. Dette gjelder særlig i stritt hår, men ikke i tynt Om håret har eller ikke har en marg har ikke så mye med hvordan håret oppfører seg når du vasker, farger eller krøller det å gjøre, så det trenger ikke noe oppmerksomhet.

9 Bark Rundt kjernen ligger barken som gir håret dets egenskaper som elastisitet eller krøller. Barken inneholder også partikler med hårpigmentet melanin som ble skapt når håret vokste i hårsekken. Det er to typer partikler: glatte mørke partikler, som gjerne ligger jevnt på barken og lysere partikler som er mer ujevne i fasongen og ligger ujevnt fordelt på barken.

10 Kutikula Den ytre delen av hårskaftet er kutikulaen. Den er ansvarlig for mye av den mekaniske styrken i hårets fiber. Den er laget av flate celler som overlapper hverandre som takstein. Kutikulaen beskytter innsiden av skaftet mot skader. Menneskehår har vanligvis mellom seks og åtte lag med kutikula.

11 Kutikula Blankt hår er et tegn på sunnhet, fordi lagene med kutikula ligger flatt og reflekterer lyset. Når kutikulaflakene ligger flatt, overlapper de hverandre tett og beskytter de indre lagene bedre mot skader fra varme, sol, klorvann eller annet som miljøet rundt oss utsetter oss for. Når håret er skadet går flakene fra hverandre og gjør håret tørt. Flakene på tørt hår beskytter de to indre lagene dårlig og håret kan dermed brekke eller bli matt.

12 Introduksjon

13 Hårets alderspåvirkende faktorer
Håret påvirkes av forskjellige faktorer i likhet med hudens aldring. Den kan påvirkes av: Biologiske faktorer Miljøbetingede faktorer Mekaniske faktorer

14 Biologiske faktorer som påvirker håret
Med alderen blir den anagene fasen (vekstfasen) kortere og reduserer den maksimale lengden som kan oppnås. Produksjonen av hårets naturlige fuktighetsgiver (talg) minsker. Håret blir tørrere og mister derfor mye av sin glans og mykhet og blir mer porøst. Dermed mister det mer fuktighet og styrke.

15 Miljøbetingede faktorer som påvirker håret
Sol, klorvann, tungmetaller, nikotin og eksos skader kutikulaen på håret og blottstiller barken. Dette sliter på barken og gjør at håret brekker.

16 Mekaniske skader som påvirker håret
Farging, permanent, elektriske stylingprodukter og overdreven kjemming eller hårbørsting skader håret ettersom disse behandlingene blottstiller kutikulaen. Håret blir dermed utsatt for mer og dypere skade.

17 Hårskade Vi har selv stor innflytelse over endringer i kutikulaens struktur og hårets sunnhet. Håret blir påvirket av miljøet og mekaniske og kjemiske skader den har blitt utsatt for. Skadene kan komme fra: Værpåvirkning Klipping og styling Behandlinger Solstråler Mekaniske skader Varme

18 Ungdommelig hår I en studie utført av en produsent av hårprodukter, fant man at hår som så usunt ut gjorde at man virket eldre. I en test ble personer vist bilder av bakhodet på kvinner og de skulle svare i løpet av fem sekunder. Bildene av kvinner med flokete og slitt hår ble konstant sett på som eldre enn de med skinnende og glatt hår.

19 Test kunnskapene dine Hva er hårets bark? Hva er kutikulaen på håret?
Rundt kjernen av hvert hårstrå ligger barken som gir håret sine særegne egenskaper som elastisitet og krøll. Hva er kutikulaen på håret? Det er den ytterste delen av hårskaftet. Kutikulaen er ansvarlig for mye av den mekaniske styrken i hårfibrene. Hvilke faktorer har en innvirkning på hårets utseende? Biologiske faktorer (med alderen blir den anagene fase (vekstfasen) kortere og hårets naturlige fuktighetstilførsel (talg) minsker) Miljøbetingede faktorer (sol, klorvann, tungmetaller og nikotin skader kutikulaen på håret) Mekaniske faktorer (værpåvirkning, klipping og styling, behandlinger, mekanisk skade og varme).

20 Nu Skin® Hair Care

21 Synlig yngre hår Gjør håret mykere, glattere og mer skinnende blankt. Nu Skin® Hair Care gir håret tilbake sitt ungdommelige utseende på bare syv dager.

22 Nu Skin® Hair Care Dette vitenskapelige avanserte tre- stegssystemet gjenoppretter styrken i hårbarken, reparerer hårskaftet og beskytter kutikulaen så håret får tilbake sin ungdommelige glans. Reparer og forebygg skader fra mekaniske, miljømessige og biologiske faktorer på bare én uke.

23 Styrker hårbarken Begynn med det mest grunnleggende for sunt og vakkert hår. Vitenskapen viser at jo sterkere hårets indre oppbygning er, desto mer ungdommelig ser håret ut. Spesielt formulerte Nu Skin® shampoer styrker barken i hvert hårstrå mens de renser. Moisturizing Shampoo – ren nytelse for håret. Balancing Shampoo – rent hår hver dag som aldri blir matt. Clarifying Shampoo – gjenoppdag hårets naturlige styrke.

24 Reparer hårskaftet Ta håret til et høyere nivå med Nu Skin® balsamene. Gir mykt hår og kompromissløs glans samtidig som de reparerer hårskaftet og gjør overflaten glatt. Den glatte overflaten reflekterer lyset og gjør håret ungdommelig glansfullt. Rich Conditioner – en oase for stressede lokker. Weightless Conditioner – hvem sier du ikke kan få både i pose og sekk? ReNu Hair Mask – glans som holder hele uken.

25 Beskytt kutikulaen Du vil virkelig stråle når du avslutter hårpleien din med Nu Skin® stylingprodukter. Designet for å gjøre håret mer ungdommelig og beskytte kutikulaen mot skader forårsaket av mekaniske, miljømessige eller varme mens den tetter, flater og glatter kutikulaen for maksimal lysrefleksjon.

26 Formulert for synergi Nu Skin® shampoer fungerer best sammen med sine respektive balsamer. De inneholder ingredienser som hjelper med å spre silikon og gjøre håret mykere og mer glansfullt.

27 Styrker hårbarken

28 Ren nytelse for håret Hvis håret ditt har blitt matt og sårbart på grunn av for mye behandling, farging eller bruk av stylingapparater så er Moisturizing Shampoo for deg. Inneholder ekstrakt fra bomullsblomsten, naturlige steroler og shea smør som renser håret og gjenoppbygger hårbarken så tørre lokker får glansen tilbake.

29 Moisturizing Shampoo Nøkkelingredienser
Bomullsblomstekstrakt – glatter ut kutikulaen, beskytter keratinstrukturen og tilfører naturlig fuktighet med syv aktive oligosakkarider. Shea smør – etterligner hårlipider og fyller sprekker i kutikulaen for å styrke håret.

30 Produktfordeler Styker hårbarken og beskytter mot næringstap.
Renser skånsomt stresset hår. Tilfører lipider og nødvendig fuktighet til håret. Forbedrer skadet hår så det ser og føles yngre og sunnere ut når det brukes som del av et system.

31 Rent hår hver dag som aldri blir matt
Det sliter på håret med daglig vask. Naturlig fuktighet fjernes fra normalt til fett hår og etterlater håret tørt, matt og sårbart. Balancing Shampoo fjerner skånsomt urenheter samtidig som den tilfører balansert fuktighet så håret fortsatt er like blankt på tross av daglig hårvask. Inneholder ekstrakt fra bomullsblomsten som styrker hårbarken ved å forsterke keratinfibrene. Resultatet er et hår som ser og føles bedre for hver vask.

32 Balancing Shampoo Nøkkelingredienser
Bomullsblomstekstrakt – glatter ut kutikulaen, beskytter keratinstrukturen og tilfører naturlig fuktighet med syv aktive oligosakkarider. Hveteprotein – hjelper med å fornye hår som er skadet av kemisk eller mekanisk stress ved å tilføre cystein (en viktig aminosyre).

33 Produktfordeler Styrker hårbarken og beskytter mot næringstap.
For daglig rens uten å gjøre håret matt eller fjerne den naturlige fuktigheten. Balansert for daglig bruk. Gjør skadet hår synlig yngre og sunnere når den brukes som en del av et system.

34 Gjenoppdag hårets naturlige styrke
La mattende opphopninger være en del av fortiden, med Clarifying Shampoo. Den renser i dybden uten å fjerne den naturlige fuktigheten som er nødvendig for et ungdommelig vakkert hår. Inneholder ekstrakt fra sheafrø som fjerner opphopninger av blant annet nikotin, klor og miljøforurensing og skyller de vekk. Opplev sunt, blankt, glatt og lettstelt hår.

35 Clarifying Shampoo Nøkkelingredienser
Ekstrakt fra bomullsblomst – glatter kutikulaen, beskytter keratinstrukturen og tilfører naturlig fuktighet med syv aktive oligosakkarider som jobber sammen. Ekstrakt fra sheafrø – antioksidant som fungerer som avgiftning ved å begrense matting forårsaket av miljøforurensing.

36 Produktfordeler a. Styrker hårbarken og beskytter mot tap av næring. b. Renser i dybden uten å fjerne hårets naturlige fuktighet. c. Skyller vekk aldringstegn og fjerner opphopning av kjemikalier og miljøforurensing d. Gjør skadet hår synlig yngre og sunnere når den brukes som en del av et system.

37 Reparer hårskaftet

38 Personlig balsam Ved å justere fuktighetstilførselen får håret det det trenger. Jo lenger du lar balsamen være i, desto mer fuktighet tilfører du. Den lave pH i Nu Skin® balsamene lukker kutikulaen så håret ser og føles mer ungdommelig.

39 En oase for stressede lokker
Rich Conditioner slukker hårets tørst med en lav pH som forsegler kutikulaen, holder maksimalt på fuktigheten og etterlater håret skinnende blankt. Sheasmør slukker hårets tørst med lipider som etterligner naturlige oljer mens limnanthes alba reparerer skader og forebygger splitte tupper så håret ser og føles revitalisert. Fyll lokkene med essensiell fuktighet så blir de myke og skinnende blanke.

40 Rich Conditioner Nøkkelingredienser
Sheasmør – etterligner hårets lipider og styrker håret ved å fylle sprekkene i kutikulaen. limnanthes alba – gir håret volum uten at det tynges. Holder på fuktigheten i hårskaftet, som gjør at håret virker fyldigere.

41 Produktfordeler Den lave PH’en forsegler hårkutikulaen for at håret skal bli blankt og holde på mest mulig fuktighet. Reparerer den ytre delen av hårskaftet så håret igjen er ungdommelig mykt og glatt. Fyller håret med lipider som etterligner de naturlige oljene. Gjør skadet hår synlig yngre og sunnere når det brukes som del av et system.

42 Hvem sier du ikke kan få både i pose og sekk?
Er du lei av å balansere mellom fuktigheten håret trenger og volumet du vil at håret skal ha? Weightless Conditioner gir deg begge deler. Inneholder limnanthes alba som reparerer og forebygger skader, samt aminosyrer som gjør håret mer lettstelt. Weightless Conditioner gir håret nødvendig fuktighet uten at det tynges. Den unike formelen penetrerer hårskaftet og gjør håret sunt og glansfullt.

43 Weightless Conditioner
Nøkkelingredienser limnanthes alba – gir håret volum uten at det tynges. Holder på fuktigheten i hårskaftet, som gjør at håret virker fyldigere. Aminosyrer – maksimal medgjørlighet.

44 Produktfordeler Maksimal medgjørlighet.
Reparerer den ytre delen av hårskaftet så håret igjen er ungdommelig mykt og glatt. Masse fuktighet uten at håret tynges. Gjør håret synlig yngre og sunnere når det brukes som en del av et system.

45 Glans som holder hele uken
Håret ditt jobber hardt for deg hele uken og fortjener ReNu Hair Mask. Denne dybdepleiende fuktighetsbehandlingen penetrerer hårskaftet og tredobler styrken i skadet hår. Inneholder den innovative kutikulaglattende ingrediensen CS7 fungerer som lim og styrker hvert hårstrå, forhindrer splittede hårtupper og hårstrå som brekker samt gjør håret blankt, glatt og lettstelt i syv dager.

46 ReNu Hair Mask Nøkkelingredienser
Kreatin – forbedrer elastisiteten i hårbarken. CS7 – utvunnet av grønnsaker. Glatter ut håret så det holder seg blankt gjennom gjentatte shamponeringer.

47 Produktfordeler Penetrerer hårskaftet med fuktighet og tredobler styrken i skadet hår. Med CS7 som forsegler, glatter og styrker hver kutikula. Reparerer hårskaftet så håret får tilbake sin ungdommelige glatte mykhet. Gjør skadet hår synlig yngre og sunnere som en del av et ystem.

48 Nu Skin® Hair Mask studie
Nu Skin® ReNu Hair Masks kutikulaglattende egenskaper ble evaluert. Hårfibre som hadde blitt behandlet med ReNu Hair Mask og deretter ble vasket fem ganger hadde glattere kutikulaer enn ubehandlet hår. Hårfibre som ble behandlet med ReNu Hair Mask flere ganger og deretter ble vasket fem ganger ble tykkere og fikk en bedre beskyttet kutikula.

49 Beskytter kutikulaen

50 Nu Skin® stylingprodukter
Beskytt kutikulaen med Nu Skin® stylingprodukter. Kommer snart.

51 Nu Skin® Hair Care studie

52 Nu Skin® studie* Basert på egne vurderinger syntes 96% av deltakerne at produktene i Nu Skin® Hair Care serien fungerte bedre eller like bra som de nåværende Nu Skin® hårpleieproduktene. 87% indikerte at de hadde hatt en god opplevelse av å bruke produktene. Selv om deltakerne ikke ble gruppert etter hårtype, var det en synlig forbedring på håret etter bare syv dager på: 60% av de som brukte daglig shampo og balsam for tørre hårtyper 82% av de som brukte daglig shampo og balsam for normal og fete hårtyper  *Basert på resultater fra en studie hvor 42 deltakere brukte et komplett sett med Nu Skin® Hair Care produkter i syv dager. Hvite og asiatiske deltakere i alderen år med mellomlangt til langt hår ble valgt til å prøve et vilkårlig sett med shampo og balsam hver dag og en hårmaske én gang i uken.

53 7 dagers bruk av Nu Skin® Hair Care

54 Anvendelse

55 Valg av Nu Skin® shampoo og balsam
Weightless Conditioner Rich Conditioner Balancing Shampoo For fetere hårtyper som ønsker volum Normal til fet hårtype som vil ha glatt og rett hår Moisturizing Shampoo Rent og fuktighetstilført hår med volum og fylde Tørr og skadet hår og/eller glatt og rett stil

56 Anbefalinger 1x i uken 2x i uken 3x i uken Mer enn 3x i uken
Clarifying Shampoo Sunt, tørt til normalt hår Fett hår eller hår utsatt for miljøforurensing Veldig fett hår eller hår utsatt for miljøforurensing (for eks. svømmehår) Veldig kort og veldig fett hår utsatt for miljøforurensing ReNu Hair Mask Sunt, normalt hår Lett skadet, behandlet eller tørt hår Overbehandlet hår Overbehandlet, veldig trøtt hår

57 Oversikt Nu Skin® Hair Care’s avanserte trestegssystem reparerer og forebygger skade forårsaket av mekaniske, miljøbetingede og biologiske påvirkninger etter fast bruk i bare én uke. Resultatet er hår som ser og føles yngre og sunnere. Hovedfordeler Gjør håret synlig yngre og sunnere etter fast bruk i kun én uke. Reparerer den ytre delen av hårskaftet så håret igjen er ungdommelig mykt og glatt. Styrker hårbarken for å beskytte håret mot tap av næring. Beskytter kutikulaen mot miljøskader og sikrer varig strålende glans. . Produkter: Balancing Shampoo, Moisturizing Shampoo, Clarifying Shampoo, Rich Conditioner, Weightless Conditioner og ReNu Hair Mask

58 Test kunnskapene dine Hva er de tre stegene i Nu Skin® Hair Care system? Styrker hårbarken med shampo Reparerer hårskaftet med balsam Beskytter kutikulaen med stylingprodukter Hvilken hårtype passer best til Balancing Shampoo? Passer best for normalt til fett hår, og for de som vasker håret hver dag Hvilken hårtype passer best til Moisturising Shampoo? Passer best for tørre hårtyper, spesielt tykt og stritt hår.

59 Test kunnskapen din Hva er forskjellen mellom Weightless Conditioner og Rich Conditioner? Weightless conditioner: tilfører fuktighet uten å tynge håret. Rich Conditioner: fyller håret med nødvendig fuktighet og gjør lokkene myke og blanke. Hvordan bør jeg bruke ReNu Hair Mask? Den bør brukes en til tre ganger i uken, avhengig av hårtype, i stedenfor din vanlige balsam. Hva gjør Clarifying Shampoo annerledes? Den renser i dybden uten å fjerne hårets naturlige fuktighet.


Laste ned ppt "Nu Skin® Hair Care. Nu Skin® Hair Care Visste du at… ..hårets sunnhet har en innvirkning på hvor gamle vi ser ut? De med sunt hår oppfattes som yngre."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google