Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fellesskap med Gud. Johannes 3,30: Han skal vokse, jeg skal avta.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fellesskap med Gud. Johannes 3,30: Han skal vokse, jeg skal avta."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fellesskap med Gud

2 Johannes 3,30: Han skal vokse, jeg skal avta.

3 Fellesskap med Gud Efeserne 2,1-3: Dere var en gang døde på grunn av deres misgjerninger og synder. Dere levde på den nåværende verdens vis og lot dere lede av herskeren i luftens rike, den ånd som nå er virksom i de ulydige. Ja, vi levde en gang alle som de. Vi fulgte lystene i vår syndige natur og lot oss lede av den og av våre egne tanker. Slik var vi av naturen vredens barn, likesom de andre. = FORTAPT

4 Fellesskap med Gud Johannes 3,16: fortapt For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.

5 Fellesskap med Gud Fordi Skaperen kjenner sin egens skapning best.

6 Fellesskap med Gud Johannes 6,35: kommer tror Jesus svarte: Jeg er livets brød. Den som kommer til meg, skal ikke hungre, og den som tror på meg, skal aldri tørste.

7 Fellesskap med Gud 1.Joh.1,8-9: bekjenner våre synder Sier vi at vi ikke har synd, da bedrar vi oss selv, og sannheten er ikke i oss. Men dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han tilgir oss syndene og renser oss for all urett.

8 Fellesskap med Gud Matteus 28,19-20: døper lærer Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler, idet dere døper dem til Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn og lærer dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.

9 Fellesskap med Gud valg Å bli en kristen er et valg. Strømmen Strømmen er lagt inn!


Laste ned ppt "Fellesskap med Gud. Johannes 3,30: Han skal vokse, jeg skal avta."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google