Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skattejakt-samling på torsdag. For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skattejakt-samling på torsdag. For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Skattejakt-samling på torsdag

2 For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Johannes 3,16

3 Her er det plass for alle Her er ei åpen dør Her får du komme inn Her er liv og godt humør

4 Her er det plass for alle Guds rike er for deg Her er ditt rette hjem Bibelen viser deg vei

5 Alle: Kjære Jesus; Gå Du med oss, for veien er lang Lytt Du til oss, når sorga er tung Tal Du til oss, gi mening og liv Du er med oss, vi tilhører deg Amen.

6 Hva er gjort?

7 Fader vår, du som er i himmelen! La ditt navn holdes hellig. La ditt rike komme. La din vilje skje på jorden som i himmelen Gi oss i dag vårt daglige brød.

8 Forlat oss vår skyld, som vi óg forlater våre skyldnere. Led oss ikke inn i fristelse, men frels oss fra det onde. For riket er ditt, og makten og æren i evighet. Amen.

9 Den største skatten som finnes på jord, det er Guds gave til alle som tror. Den ligger gjemt i Herrens eget ord, der er den store skatten! Les din Bibel, let i Ordet så finner du den store skatten. For i troen på Jesus er himmelens rikdom blitt din!

10

11 Skattejakt-samling på fredag

12 For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Johannes 3,16

13 Hvem har skapt alle blomstene, blomstene, blomstene? Hvem har skapt alle blomstene? Jo, Gud i himmelen.

14 Hvem har skapt alle fuglene, fuglene, fuglene? Hvem har skapt alle fuglene? Jo, Gud i himmelen. Hvem har skapt alle stjernene, stjernene, stjernene? Hvem har skapt alle stjernene? Jo, Gud i himmelen.

15 Hvem har skapt både deg og meg, deg og meg, deg og meg? Hvem har skapt både deg og meg? Jo, Gud i himmelen. Hvem har skapt alle blomstene, fuglene, stjernene? Hvem har skapt både deg og meg? Jo, Gud i himmelen.

16 Alle: Kjære Jesus; Gå Du med oss, for veien er lang Lytt Du til oss, når sorga er tung Tal Du til oss, gi mening og liv Du er med oss, vi tilhører deg Amen.

17 Hva er gjort?

18 Fader vår, du som er i himmelen! La ditt navn holdes hellig. La ditt rike komme. La din vilje skje på jorden som i himmelen Gi oss i dag vårt daglige brød.

19 Forlat oss vår skyld, som vi óg forlater våre skyldnere. Led oss ikke inn i fristelse, men frels oss fra det onde. For riket er ditt, og makten og æren i evighet. Amen.

20

21 Den største skatten som finnes på jord, det er Guds gave til alle som tror. Den ligger gjemt i Herrens eget ord, der er den store skatten! Les din Bibel, let i Ordet så finner du den store skatten. For i troen på Jesus er himmelens rikdom blitt din!

22 Skattejakt-samling på lørdag

23 For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Johannes 3,16

24 Guds kjærlighet er rundt om meg, Den er over alt jeg vet. Og hvor jeg snur eller vender meg, Står jeg midt i Guds kjærlighet.

25 Den er over, under, foran, bak, og den varer hver eneste dag! JA!

26 Alle: Kjære Jesus; Gå Du med oss, for veien er lang Lytt Du til oss, når sorga er tung Tal Du til oss, gi mening og liv Du er med oss, vi tilhører deg. Amen.

27 Litt om gudstjenesten

28 Fader vår, du som er i himmelen! La ditt navn holdes hellig. La ditt rike komme. La din vilje skje på jorden som i himmelen Gi oss i dag vårt daglige brød.

29 Forlat oss vår skyld, som vi óg forlater våre skyldnere. Led oss ikke inn i fristelse, men frels oss fra det onde. For riket er ditt, og makten og æren i evighet. Amen.

30 Jeg er jublende glad, jublende glad! I hele meg så kribler det fra topp og til tå Jeg har fått det beste som et menneske kan få! Inni meg så kjenner jeg at alt er bare bra Det er det beste en kan få og dette gjør meg glad!

31


Laste ned ppt "Skattejakt-samling på torsdag. For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google