Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Forvandlingens kunst Nordlandssykehuset i Bodø. Kunstutvalgets intensjon for kunstprosjektene i NLSH er at de skal fremstå som tydelige uttrykk i det.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Forvandlingens kunst Nordlandssykehuset i Bodø. Kunstutvalgets intensjon for kunstprosjektene i NLSH er at de skal fremstå som tydelige uttrykk i det."— Utskrift av presentasjonen:

1 Forvandlingens kunst Nordlandssykehuset i Bodø

2 Kunstutvalgets intensjon for kunstprosjektene i NLSH er at de skal fremstå som tydelige uttrykk i det komplekse sykehusanlegget. Ambisjonen er å realisere permanente og temporære kunstprosjekter på flere steder i anlegget. Kunstprosjektene skal representere ulike uttrykksformer, ha en sterk integritet og være med på å gjøre det nye Nordlandssykehuset til et viktig og sentralt bygg i Bodø og Nordland.

3 Kunstprosjektet i Nordlandssykehuset omfatter tre prosjekt som er plassert i aksen fra hovedinngang gjennom vestibylen og ut i sykehushagen. Det utarbeides også prosjekter for hver ende av glassgaten - ved torget og kafeen/skolen. Og i hver etasjeskille i hovedtrappa i vestibylen.

4

5 Det vil også være et mål å presentere temporær kunst i forbindelse med innvielse eller arrangementer ved en eventuell åpning av sykehuset. Disse prosjektene er tenkt å fungere som spektakulære og minneverdige hendelser og gi identitet og særpreg til sykehuset. I tillegg har utvalget ambisjon om å utarbeide en plan for ny montering av deler av sykehusets eksisterende kunstsamling.

6 Ankomstområdet: Inghild Karlsen og Bo Bisgaard

7 Sykehushagen: Inghild Karlsen og Bo Bisgaard

8 Vestibyleområdet: May Bente Aronsen og Anders Lian


Laste ned ppt "Forvandlingens kunst Nordlandssykehuset i Bodø. Kunstutvalgets intensjon for kunstprosjektene i NLSH er at de skal fremstå som tydelige uttrykk i det."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google