Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Wifi nettverksovervåker og analysator. Datakompaniet AS ● Datakompaniet ANS ble stiftet i 1992 ● Omgjort til AS i 1995 ● Holder til i Tekonobyen Innovasjonssenter.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Wifi nettverksovervåker og analysator. Datakompaniet AS ● Datakompaniet ANS ble stiftet i 1992 ● Omgjort til AS i 1995 ● Holder til i Tekonobyen Innovasjonssenter."— Utskrift av presentasjonen:

1 Wifi nettverksovervåker og analysator

2 Datakompaniet AS ● Datakompaniet ANS ble stiftet i 1992 ● Omgjort til AS i 1995 ● Holder til i Tekonobyen Innovasjonssenter ● Selger datamaskiner og programvare til bedrifter og private. ● Fikk MCSE kompetanse i 2000

3 Nåværende System  Aksesskontroll for trådløse ip-soner  Systemet har lite eller ingen overvåkningsfunksjoner

4 Prosjektoppgaven Lage metoder som kan brukes til overvåkning av en trådløs IP-sone.

5 Hvorfor vi valgte denne oppgaven Vi har begge jobbet med nettverk før og det virket som ett interessant og relevant prosjekt for hva vi tenker oss å jobbe med i fremtiden. Dessuten var det et ganske fremtidsrettet prosjekt da det blir mer å mer trådløse nett, både i firma- og hjemmenett.

6 Løsningen  Vi har laget mange små metoder, med funksjoner som kan brukes til detektering og overvåkning av nettverkspunkter.

7 Resultater Metodene kan: Finne alle enheter i et nettverk (ping) Finne produsent basert på MAC-adresse Foreta SNMP forespørsler Portscanning Måle opp og nedlastingshastighet Spesifikt for 3COM Aksesspunkt: Detektere nærliggende aksesspunkt.

8 Resultater Metodene kan enkelt brukes til å lage overvåkningsapplikasjoner. Vi har laget et overvåkningsprogram for å demonstrere metodene vi har laget.

9 Videre arbeid ● Testing og feilsøking ● Opprydding i kode ● Dokumentasjon


Laste ned ppt "Wifi nettverksovervåker og analysator. Datakompaniet AS ● Datakompaniet ANS ble stiftet i 1992 ● Omgjort til AS i 1995 ● Holder til i Tekonobyen Innovasjonssenter."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google