Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Krakow Et av Polens mest populære reisemål er Krakow.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Krakow Et av Polens mest populære reisemål er Krakow."— Utskrift av presentasjonen:

1 Krakow Et av Polens mest populære reisemål er Krakow.
OPPLEVELSER FOR LIVET… Et av Polens mest populære reisemål er Krakow. Byen har en fantastisk historie og preges av en herlig blanding av rolige, gamle tradisjoner og et pulserende og moderne samfunn.

2 Forslag til opplevelser i Krakow
Saltgruvene Mariakirken Den gamle markedsplassen Konsentrasjonsleirene Auschwitz og Birkenau

3 Fra Saltgruvene:

4 Radisson SAS Hotel Krakow
Hotell i Krakow Radisson SAS Hotel Krakow 5-stjerners hotell med beliggenhet i hjertet av bykjernen. Hotellet ble oppført i 2003 og har 196 rom. Konferansekapasitet for 60 personer, og 150 i bankett. Sauna, fitnessrom og svømmebasseng. Hotel Stary Et 5-stjerners hotell beliggende i hjertet av bykjernen. Unikt interiør, med eksotisk treverk, marmor, orientalske tepper og silke. Hotellet ble oppført i 2005 og har 154 rom. Konferansekapasitet for 50 personer og 150 i bankett. Sauna, fitness, spa, boblebad, tyrkisk bad og svømmebasseng Qubus Hotel Krakow Et 4-stjerners hotell med beliggenhet i nærheten av det historiske distriktet Kazimierz. Hotellet ble oppført i 2006 og har 196 rom. Konferansekapasitet for 450 personer og 300 personer i bankett. Sauna, fitnessrom, boblebad og svømmebasseng. i

5 Konferansesenter i Krakow
Konferansefasilitetene i Krakow er mange og flotte. Kapasitet fra 100 til personer. Forslag til lokaler: Conference Center ”Pod Kruki” er opprinnelig fra 1800-tallet. Maksimum kapasitet 200 personer. The Juliusz Slowaki Theatre er det mest prestisjefylte lokalet i Krakow med et eksepsjonelt eksteriør og interiør. Kapasitet for 520 personer. Auditorium Maximum Of The Jagiellonian University er det største og mest moderne konferansesenteret i Krakow. Kapasitet personer.

6 OPPLEVELSER FOR LIVET…
Ta kontakt med Atlantic Reiser AS, for informasjon og tilbud. Vi skreddersyr din konferanse og vil gjøre vårt ytterste for å tilrettelegge arrangementet etter dine ønsker!


Laste ned ppt "Krakow Et av Polens mest populære reisemål er Krakow."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google