Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Min hobby Min hobby er å spille fotball. Jeg spiller fotball med Fylkir som er en klubb i Árbænum. Jeg begynte å spille fotball i Norge da jeg gikk i 6.klasse.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Min hobby Min hobby er å spille fotball. Jeg spiller fotball med Fylkir som er en klubb i Árbænum. Jeg begynte å spille fotball i Norge da jeg gikk i 6.klasse."— Utskrift av presentasjonen:

1 Min hobby Min hobby er å spille fotball. Jeg spiller fotball med Fylkir som er en klubb i Árbænum. Jeg begynte å spille fotball i Norge da jeg gikk i 6.klasse. Jeg har spillet med ÍR, Il dyre vaa, HF/ Hønefoss, Breiðablik og nå Fylkir. Jeg liker det veldig godt.

2 Hvorfor fotball? Jeg trur at jeg begynte å spille fotball fordi min store bror spiller fotball. Han spillte fotball med Fylkir men nå spiller han med Arsenal. Jeg liker også fotball så godt fordi du løper mye, holder deg i god trening, gode vener og så er det bara svo morsat å vinne kamper.

3 Alle skal prøve ! Det skal alle i vertfall prøve å spille fotball, du for godt uthold og holder deg i godt form.


Laste ned ppt "Min hobby Min hobby er å spille fotball. Jeg spiller fotball med Fylkir som er en klubb i Árbænum. Jeg begynte å spille fotball i Norge da jeg gikk i 6.klasse."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google