Laste ned presentasjonen
Presentasjon lastes. Vennligst vent
1
SJØMATKURS VELKOMMEN! MÅLGRUPPE: FAGBREVKANDIDATER
FORMÅL: PRAKTISK PÅFYLL TIL FAGBREVPRØVEN ARRANGØR: OPPLÆRINGSKONTORET KURSANSVARLIG: RYFYLKELAKS AS OMFANG: 2 DAGER DATO: – STED: RYGJABØ VGS KURSHOLDERE: TORFINN IDSØ, GRETHE LUNDEN.
2
MÅL VI LAGER SJØMATBORD MED UTELUKKENDE SELVPRODUSERTE PRODUKTER.
PRASKISKANDIDATER SKAL OPPNÅ BEDRE KUNNSKAP OM RÅVARER, RÅSTOFFBEHANDLING, KONSERVERING OG FERDIGE RETTER. SERVERING AV SJØMAT OG GRUPPEVIS PRESENTASJON TORSDAG. FELLES MÅLTID TORSDAG
3
PROGRAM ONSDAG Velkommen og presentasjon av kurs
Valg og vedlikehold av redskaper Demonstrasjon av utstyr Identifisering av råstoff og kvalitet Filetering for hånd Beinplukking, reinskjæring Skinning Konserveringsteknikker Litt skalldyr/skjell Forberedelser til torsdag, som fiskekraft og fiskefarse. Bestemme selvvalgt rett.
4
PROGRAM TORSDAG Fiskesuppe/fiskegryte
Tørr-/klippfiskdemo med litt teori Speke-/kryddersild og silderetter Marinering Fiskekaker/fiskeboller/fiskepudding Selvvalgt rett Markedsføring/presentasjon Buffet og felles bespisning
Liknende presentasjoner
© 2024 SlidePlayer.no Inc.
All rights reserved.