Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

De besøkende fra andre vibratoriske virkeligheter Å forstå ufo- mysteriet krever et flerdimensjonalt og åndelig Verdensbilde| JORDENS HAR OGSÅ ÅNDELIGE.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "De besøkende fra andre vibratoriske virkeligheter Å forstå ufo- mysteriet krever et flerdimensjonalt og åndelig Verdensbilde| JORDENS HAR OGSÅ ÅNDELIGE."— Utskrift av presentasjonen:

1 De besøkende fra andre vibratoriske virkeligheter Å forstå ufo- mysteriet krever et flerdimensjonalt og åndelig Verdensbilde| JORDENS HAR OGSÅ ÅNDELIGE LEGEMER OG DE ER ”VÅR” ÅNDELIGE VERDEN SOM VI OPPHOLDER OSS I MELLOM INKARNASJONENE

2 LIV PÅ PLANETER PÅ HØYERE (USYNLGE) FREKVENSER •Vi kan ikke se LIVET PÅ f.ex.VENUS med vårt "fysiske syn"

3 •Det vi ”ser” er kun indre tankebilder som gjenkjennes ut fra hvordan bildet på netthinna blir tolket i vårt hukommelses- kartotek av tidligere erindringsbilder. •Dette ligger ikke primært I HJERNEN- for den formidler kun elektriske signaler til vårt astral-legeme, der inntrykket registreres og tolkes

4 VENUS PÅ SIN EGEN “LIVS- BÆRENDE FREKVENS” HAR:  RENE hav – ingen forurensning noe sted, og krystallklare elver.  Vannet er TYNGRE DER.  Store naturlige skoger-  Naturlige årstider - men mildere klima  Ingen storbyer, med stygge skyskrapere, etc, men regionalt, landlig levesett •Befolkning på ca 4 milliarder  ingen stygge kraftledninger og annonseplakater  ingen strenge lover og påbud Personen avbildet her først var ”edward james” som på 80tallet fortalte om sine mange kontakter til høyere nivåer av Venus på en logisk og utfyllende måte i forhold til det som mange andre har kommet med. Ufo-etterforskeren Wendelle Stevens var også bildet her. Stoffet her er hovedsakelig fra denne kilde!

5  Alt arbeide "skjer" gjennom å styre den kreative kraften i naturen og dermed "å sammensette atomer/stoff til alt hva trengs" Alle bygningene er laget for å være kompatible med natur og omgivelser, og slik øke skjønnheten på planeten. Ingen høye bygninger, og under-bakken- hus finnes også.  Ingen behov for lyspærer osv., ettersom LYSET UTSTRÅLES fra tynne dekkplater av bygge-materialet selv, og lysnivået kan justeres  Tilførsel av strøm kommer fra elektromagnetisk kraft som er alle til stede overalt, - som Tesla forstod - men han ble stoppet av mørke/penge- makten, som så lenge har forslavet denne forpinte Jorden.  Men boken hevder at tidligere siv.her, gjort bruk av dette i begrenset form Disse jordiske bygninger kan selvsagt Ikke på noen måte vise hvordan husene er Bygd på venus- skal kun være en tanke-modell På vakre hus som ALLE bebor på slike kloder!

6 Mer om folket der  Har telepatiske evner, og derved ikke behov for telefoner  har ingen klokker og "tidskontroll" - skjønt "tid" eksisterer også der!  har ikke konkuransesport, men balleker, og folk der er i bedre form enn de fleste folk på Jorden  har forlengst eliminert sykdommer, og lever opp til 500 år i samme kropp, og aldring skjer ikke. Og de har telepatisk forbindelse med de som "går over"/går videre..  de har også familier, men ingen bryllups-sermonier. Noen par blir enige om å leve sammen OG:  De har sex bare for å skape barn!-ettersom hele “livet” der er en kjærtegns-utveksling av sympati og kjærlighet!  de når modenhet og voksen-nivået ved 5 år!!

7  har også metoder å "laste" kunnskap direkte inn i hjernen – f.eks. dette å lære språk  ingen kirker eller religioner - ALT er i samstemning med NATUREN.  LIVET SELV ER DERES "RELIGION"  Men heller ikke de er perfekte -også de feiler

8 Deres romfart  de har store moderskip -som mobile samfunn - hvorved de kan utforske universet. Rommer millioner av folk. De utveksler med lign.utv.romreisende.  de sa: "høyt utviklet romfart/og teknikk og åndelig harmoni henger sammen"  normalt kan ikke Venusfolk se noen sivilisasjon her på Jorden, men DE kan justere seg selv "ned" for å oppleve denne  90% av Venus-skipene på jorden, opererer utenfor den synlige del av lyspekteret/synlighet  om de er her for lenge, vil de "fade ut av vår frekvens/synlighet" -droppe ut av vår vibrasjon. Men de kunne forlenge dette med særlige metoder.

9 Utpregede forskjeller mellom jorden og de kosmiske sivilisasjoner (som tilhører det stadiet som Martinus kalte DET RIGTIGE MENNESKERIKET)

10 Martinus; store deler av Menneskeheten er nå inne i stadiet ”de ulykkelige ekteskapers sone” HVORFOR? ”Det Gamle Ekteskapet” basert på Eiendomsrett og instinkter er omformet FORDI: den virkelige NESTEKJÆRLIGHETEN sprenger ekteskapets "rasjonering av kjærligheten" og den ”NYE sympati” blir NATURLIG hjertebasert/ ->MEDFØLELSE MÅLET ER Å ELSKE/FORSTÅ ALLE!

11 I mellomlivene har man sikkert levd i harmoni med ”ektefellen”- DERSOM DE VAR PÅ ÅNDELIG BØLGE -LENGDE ELLERS Derfra planla man å gå ned i fellesskap for å LÆRE: •tilgivelse •tolmodighet •forståelse •samarbeide •osv Men de VISE viste det ville bli tøfft å inkarnere i denne overgangstiden

12 Paradoks: jo mer MENNESKELIG/ human man blir - jo mindre er man egnet for å (over-)leve i ”gammeldagse ekteskap” Jorden går nå mot neste åndelige trinn – der man etter hvert får ”loven om å elske alle” naturlig innskrevet i sitt hjerte


Laste ned ppt "De besøkende fra andre vibratoriske virkeligheter Å forstå ufo- mysteriet krever et flerdimensjonalt og åndelig Verdensbilde| JORDENS HAR OGSÅ ÅNDELIGE."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google