Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

POLYBO AS Et miljøvennlig smarthus. Konsept for produksjon av polyblokker / -betong for bygging av hus i utviklingsland Konseptet bygger på miljøvennlig.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "POLYBO AS Et miljøvennlig smarthus. Konsept for produksjon av polyblokker / -betong for bygging av hus i utviklingsland Konseptet bygger på miljøvennlig."— Utskrift av presentasjonen:

1 POLYBO AS Et miljøvennlig smarthus

2 Konsept for produksjon av polyblokker / -betong for bygging av hus i utviklingsland Konseptet bygger på miljøvennlig og energieffektivt materiale (Polybetong) med gjenvunnet polystyrene (EPS) og sement. Mobil mikrofabrikk for produksjon av polybetong materiale og blokker. Vegger, golv og tak lages av polybetong med lett vekt og innehar en rekke positive materialegenskaper, for eksempel isolasjon, brannmotstand, bygningsfysisk og vedlikehold POLYBO AS

3 Organisasjonsstruktur Markeds- og kompetanseledd Opplæring og leverandør av produksjonsanlegg, utstyr og delprodukter til PCCN og logistikkstyring KinaPolybo AS Produksjon av produksjonsutstyr BistandsmarkedLow Cost Housing / (PCCN) Ansvarlig ledd i oppstartsfasen i ulike etableringsland, deltaker som aktiv eier og leverandør av tjenester og produkter i hht behov Leveranser Egne selvstendige enheter med sterk lokal forankring. Basert på lokal arbeidskraft og primært lokale råvarer / ressurser BangladeshSør AfrikaMongoliaEtc. Under etableringForbereder etablering Etablert Etablering i utviklingsland Leveranser POLYBO AS

4 Skisse av 50 m 2 hus

5 Perspektivskisse av 50 m 2 hus

6

7 Snittskisse av 50 m 2 hus

8 Detaljer av 25 m 2 Polyblokkhus

9 Produksjon av Polyblokker på Kvernaland, desember 2010.

10

11 POLYBO AS Et miljøvennlig smarthus. Takk.


Laste ned ppt "POLYBO AS Et miljøvennlig smarthus. Konsept for produksjon av polyblokker / -betong for bygging av hus i utviklingsland Konseptet bygger på miljøvennlig."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google