Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Publiser presentasjoner på nettet vi presenterer SLIDEPLAYER.NO.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Publiser presentasjoner på nettet vi presenterer SLIDEPLAYER.NO."— Utskrift av presentasjonen:

1 publiser presentasjoner på nettet vi presenterer SLIDEPLAYER.NO

2 Publiser presentasjonene dine på en enklere og raskere måte Din enestående løsning for alle situasjoner 1 Lag en presentasjon 2 Last opp din presentasjon 3 Publiser og del den!

3 LAG EN PRESENTASJON Enkel opplasting for senere publisering 1

4 Bruk presentasjonsmaler for å lage dine egne unike presentasjoner til alle anledninger! Si Nei til presentasjoner fra scratch. Enorme mengder av ferdige presentasjoner for alle anledninger på nettstedet SlidePlayer.no Hundretusener av ferdige presentasjoner

5 Nedlasting og redigering er rask, enkel og gratis Nettstedet SlidePlayer.no er 100 % gratis Se og last ned presentasjoner helt gratis! Alle presentasjoner kan redigeres og lagres.

6 Ingen flere minnepinner og tunge mailer. Publiser presentasjonene på SlidePlayer.no og publiser lenken. Via lenken kan presentasjonen spilles og nedlastes til redigering. Publiser. Del. Samarbeid.

7 2 Opplast presentasjonen Enkel opplasting på nettstedet SlidePlayer.no

8 vil kunne se din presentasjon om noen få minutter. HELE VERDEN

9 SlidePlayer.no tillater deg å bruke video og lyd i dine presentasjoner. Korrekt avspilling direkte fra presentasjonen – er det ikke fantastisk? Video og lyd blir spilt sammen med presentasjonen på alle enheter, også mobiltelefoner! Et perfekt video

10 Video i presentasjonen Avspilling direkte fra din mobile enhet! SlidePlayer.no bruker den nyeste teknologien HTML5 istedenfor Flash. Takket være det, vises presentasjonene korrekt på skjermer av alle enheter, inkludert de mobile!

11 Har du flere fine effekter i presentasjonen? Alle effekter bevares SlidePlayer.no vil spare dem alle

12 3 Publiser og del! Publisering og distribusjon gjort enkelt med SlidePlayer.no!

13 » Bare opplast og publiser presentasjonen din på nettstedet SlidePlayer.no. » Oppgi lenken til din presentasjon eller legg til en forespiller med presentasjon til din lysbildeserie eller sosialnettverks side. » Del den med dine venner og kolleger via Facebook, Twitter og andre sosiale nettverk. BARE OPPGI LENKEN

14 Spre lenken til presentasjonen via e- post, ICQ, Skype, sosiale nettverk og på andre mulige måter! Tjenesten SlidePlayer.no støtter publisering i sosiale nettverk på ett klikk, så ingen flere problemer med å få alle til å se din presentasjon! Vis den til alle! Det er meget enkelt å spre presentasjonen via SlidePlayer.no.

15 ? Har du ikke datamaskin med Power Point? Du har jo SlidePlayer.no, og det er alt som trengs! Se presentasjoner fra hvor som helst.

16 » Bruk SlidePlayer.no » Dine presentasjoner er tilgjengelig når som helst og hvor som helst! Presentasjoner fra hvor som helst i verden

17 Hva er meldingen din? SLIDEPLAYER.NO


Laste ned ppt "Publiser presentasjoner på nettet vi presenterer SLIDEPLAYER.NO."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google