Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde."— Utskrift av presentasjonen:

1 Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde FN-prosjekt hvor vi fikk se bilder fra barnehjem i India og prosjektet ble avsluttet med FN-kafe. Kjekt at så mange av dere hadde anledning til å komme og at dere bidro til innsamlingen. Ellers har vi avsluttet arbeidet med «de tre bukkene bruse» barna har hørt eventyret, sunget eventyret og lekt/dramatisert eventyret. Kjempe kjekt å se barna leve seg inn i rollene. Tur har vi også kommet i gang med. Begge gruppene har vært på tur, og begge gruppene har vært i skogen å laget mat. Barna koser seg, og lar fantasien løpe fritt. Barna har fått delta ute i rydding av uteområdet. Utrolig flinke til å kaste blader i sekker og koste på bakken. Tiden som kommer: Nå i november begynner vi så smått å rette fokus mot jul og juleforberedelser. Det vil bli en ekstra kreativ måned, og vi skal gjøre avdelingen klar til jul. Vi vil presisere at formingsaktiviteter (både i forbindelse med jul og annet) er frivillig. Dette medfører at det vil bli ulik mengde produkter. I barnehagen er det prosessen bak produktet som er viktig, og ikke antall. Vi vil fortsette med turer på onsdager for barna som er født i 2014. Det er viktig at barna er levert i god tid før 0930, helst innen 0900, da vi skal smøre matpakker og gjøre barna klar til å forlate barnehagen senest Det er uheldig for barna å bli leverte midt i påkledning, da dette blir fort en uoversiktlig situasjon. Vi ber dere ha sekker og matboks med til barna denne dagen. Høsten er kommet for fullt og vi har begynt å merke at vinteren er på gang. Vi ber om at dere sjekker at barna har tilstrekkelig med hensiktsmessige klær i barnehagen. Det er dere som foreldre som har ansvaret for at hyllene til barna er ryddige. Se lapp i garderoben i forhold til klær. Vi går ut uansett vær, og det blir fort en trist opplevelse for barna å fryse når vi er ute. Votter, ull, varme sko og hodeplagg er viktig fremover!

2 Månedens pedagogiske tips: la barna kle av og på seg selv! Det
Eventyret vi skal jobbe med videre nå er «Gullhår og de tre bjørnene». Dette er et Eventyr barna liker godt og vi skal jobbe med det på samme måte som vi har gjort med «Bukkene bruse». Barna skal få høre, lese og dramatisere eventyret sammen med oss voksne. Vi skal også jobbe videre med Mattemeisen. Her får barna kjennskap til antall, rom og form, Gjennom sanger, leker og historier. Dette er for 2014 barna, og de minste har eventyr og sang- Samling inne på avdelingen imens. Månedens bursdagsbarn: Adele blir 2 år 18/11 Indi blir 2år 25/11 Vil til slutt minne om at barna skal holdes hjemme fra barnehagen dersom de ikke kan delta i barnehagens hverdagsaktiviter. Ved oppkast/diare skal barna holdes hjemme minst 24 timer etter siste bleie/oppkast. Dette er for å forbygge smitte blant resten av gruppa, både barn og voksne. Månedens pedagogiske tips: la barna kle av og på seg selv! Det finnes mye god og viktig læring i av- og påkledningssituasjon Ønsker dere alle en riktig fin november måned Hilsen personalet på Pytten


Laste ned ppt "Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google