Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? 26.02.16 Telefon Maurtuå : 51913228 Mobil tlf: 907 79 976 Telefon.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? 26.02.16 Telefon Maurtuå : 51913228 Mobil tlf: 907 79 976 Telefon."— Utskrift av presentasjonen:

1 Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? 26.02.16 Telefon Maurtuå : 51913228 Mobil tlf: 907 79 976 Telefon Maurtuå : 51913228 Mobil tlf: 907 79 976 Vår nettside: www.minbarneha ge.no/triade Sjekk nettsidene til AVDELINGEN. Der legger vi ut månedrapporter, bilder og annen informasjon. TUR Vi går på tur 1 gang i uken, vi tilpasser turen etter været og barnegruppen Da var februar måned over, vi beveger oss inn i mars og lysere tider. Det har skjedd masse på avdelingen denne måneden, vi har kommet godt i gang med prosjektet Triade konsert, der vi har hatt musikksamlinger og formingsaktiviteter knyttet til dette. Vi gleder oss masse til avslutningen av prosjektet på Byfjordscene 1 Mars Barna på avdelingen har vist stort engasjement og glede over fugler, derfor bestemte vi oss for å gå en tur ned til byen for å se på alle de ulike fuglene som er der og mate dem med brød. Vi har også hengt opp egenkomponert fuglemat i barnehagen, her håper vi på å se noen små fugler Denne måneden feiret vi Mikkel sin 3 års bursdag! Mikkel hadde med seg en sjokoladekake som var formet som en bil, denne satte vi frem slik at alle barna kunne se den før vi smakte på den! I samlingen har vi fokusert mye på Lille Petter Edderkopp, men inn i mellom får vi en liten Yoga stund ledet av Helen, dette synes barna er veldig kjekt og morsomt. I vinterferien var vi sammen med blåbærtuå og hadde mange kjekke felles måltider, taco var en stor hit hos alle barna !! Vi tok en tur ned til Ajax parken, her var det masse nytt å leke med. Flere av barna gikk opp på bruen og lekte bukkene bruse, noen barn fra blåbærtuå fylte inn rollen som Troll Etter mye lek og moro gikk vi for å spise inne på Kulturhuset Vi har også studentene Polina og Karoline som skal være sammen med oss frem til 18 mars De har tatt med noen kjekke fuglefigurer som lager lyd når du klemmer på de, disse er super populære hos barna MÅLTID På avdelingen spiser de godt til smøremåtidene. Her velger de selv hva slags pålegg de vil ha på, det mest populære er fiskepudding, baconost og middagsservelat. MÅLTID På avdelingen spiser de godt til smøremåtidene. Her velger de selv hva slags pålegg de vil ha på, det mest populære er fiskepudding, baconost og middagsservelat.

2 Side2 29.01.15 FAG HVA SKJER I MARS? Bevegelse Vi går på tur en gang i uken, da de får bevege seg utenfor barnehagens område. Barna har fysisk lek ute ved å bevege seg på forskjellige typer underlag. Det er mye bevegelse i leken hos de små. Inne bruker vi rommet med putene, rutsjebanene og tunnelen, hvor barna får beveget seg veldig mye. Bevegelse går igjen i hele hverdagen hos de små. Små barn er veldig grovmotoriskaktive. Så vi passer på å innby til aktiv lek. Gjennom kroppslig aktivitet lærer barna seg selv å kjenne. Det må legges til rette for at barna skal få bruke kroppen sin. Å bevege seg selv og teste sine egne grenser fryder barna. Det er viktig at barna får brukt kroppen sin variert i løpet av en dag. Veldig viktig at barna får muligheter til å bevege seg ute og inne. De utvikler en rom- sans gjennom å ha et høyt aktivitetsnivå. Klatre opp og ned fra stoler, løpe frem og tilbake og krabbe under bordet, viktig for å utvikle orienteringssansen i forhold til rommet. Stavanger, Stavanger kjekkeste by på jord. Stavanger, stavanger der vil eg alltid bo Der e me kje krye av noge og derfor så fjåge Så eg e glad at eg kan bo i Stavanger i fred og ro Husk å alltid ha minst 2 ekstra sett med klær i barnehagen. Sjekk at dress, regntøy og skotøy er riktig størrelse og passer års tiden HUSK VARMERE KLÆR!! 1. Mars. -Triadekonsert på Byfjordscene 2. Mars - Miljødag 9. Mars - Vårfrokost – Invitasjon kommer senere 15. Mars - Egg koking i sabbadalen 17. Mars - Høne Vera i Smietunet 18. Mars - Fellessamling 23. Mars - Barnehagen holder åpent: 07.30-12.00 29. Mars - Planleggingsdag – Barnehagen er STENGT 15.3 Lotta blir 2 år 25.3 Hedvig 2 år 15.3 Lotta blir 2 år 25.3 Hedvig 2 år Til alle på Maurtuå Jeg har lyst til å bruke denne anledningen til å takke for at jeg har fått muligheten til å blir kjent med dere alle, både foreldre, voksne og alle de herlige barna Kommer til å savne dere alle sammen kjempe masse, det er med tungt hjerte at jeg slutter her i Veden. Min siste dag i barnehagen er fredag 18/3, gruer meg masse til denne dagen kommer. Selv om jeg gleder meg til nye utfordringer som Pedagogisk leder i Vålandshaugen barnehage, så kan ikke det erstatte de herlige barna her i Veden som jeg har blitt så utrolig glad i! Hver dag gir de meg glede, gode klemmer, latter og inspirasjon til å utvikle meg videre. Jeg håper på å besøke dere etter jeg har sluttet Mange gode klemmer fra May Lill

3 ØYEBLIKK FRA FEBRUAR


Laste ned ppt "Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? 26.02.16 Telefon Maurtuå : 51913228 Mobil tlf: 907 79 976 Telefon."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google