Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen bor. -Vi har lest bøker om vennskap, slik som hakkebakkeskogen. - Vi har sunget sanger om vennskap. Viktige datoer for neste måned: -Tirsdag 15. September, Mathias har bursdag. -Fredag 18. September, vi møter i barnehagen senest: 08:00. Vi skal på biblioteket og høre på «Sov søtt, herr Spiss». - Tirsdag 29. September er det fotografering i Smietunet. -Onsdag 30. September er det foreldremøte klokken 20:00 Side 1 David Mathias Tobias

2 August har vært en innkjøringsmåned for oss på Regnbuen. Vi har tatt imot «gamle» og nye barn (Mathias, Tobias og David). Vi har også tatt imot nye voksne (Tuba og Bjørn-Arild). Temaet for denne måneden har bestått av å være venner, slik at vi skaper en fellesskapsfølelse på avdelingen etter en lang sommerferie og for å integrere de nye barna inn i barnegruppa. Her kommer fagområdet Etikk, religion og filosofi inn. Her lærer vi om ulike etiske normer innen vennskap og relasjoner mennesker immellom. Innenfor fagområdet kommunikasjon, språk og tekst har vi begynt å lese «Hakkebakkeskogen» av Thorbjørn Egner. Vi synger sanger og undrer oss sammen over hva venner og vennskap betyr. Dette gjør vi for å utvikle begrepsforståelse og for å bruke et variert ordforråd. Fagområdene Kropp, bevegelse og helse, Nærmiljø og samfunn og Antall, rom og form kommer inn ved at vi går på tur. Her bruker vi kroppen når vi går på tur og bruker nærmiljøet hvor barna bor for å bli kjent og skape en mestringsfølelse av å gå på tur. Videre bruker barna sin matematiske kompetanse ved å orientere seg frem til hvor de bor i nærmiljøet. Ellers har vi fokus på at barna skal bli mer selvstendige i forhold til hygiene, smøremåltid og av- og påkledning i garderoben. Allerede ser vi fremgang hos barna Side 2

3


Laste ned ppt "Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google