Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men det er ikke lett å være liten, og begynne i barnehage hvor man må dele oppmerksomheten med så mange andre, men nå ser det ut til at de aller fleste har funnet seg til rette inne hos oss. Dagene har vært fylt med sang og musikk, såpebobler, lek både ute og inne. Heldigvis har været spilt på lag med oss, så har kunnet være mye ute. Vi prøver å henge opp bilder, så følg med Det å begynne i barnehage kan være utfordrende både for store og små. Vi på avdelingene er her for barna og skal legge til rette for at de får en god start på dagen. Det er viktig at dere som foreldre viser oss den tillit når dere leverer. Det er viktig at når dere har sagt «hadet», går i fra barnet selv om det gråter. Barn blir usikre når foreldrene er usikre. Ta i stedet en telefon til barnehagen etter en stund, evt avtal med avdelingen om at de skal ringe dere. Det går som regel fort over. Tiden som kommer: I Vistestølen barnehage jobber vi mye i prosjekter. Vi starter året med ett av hovedprosjektene våre, som heter «meg og deg». Her skal barna bli kjent med seg selv, med de voksne i barnehagen, de andre barna og omgivelsene i barnehagen. I løpet av denne perioden skal vi også ha brannvernuke (uke 38). Her skal barna få høre om brannvern igjennom fortellinger om Eldar og Vanja. Mer informasjon om dette kommer. Ellers skal vi etter hvert komme i gang med vår vanlige ukerytme. Denne vil bli hengt opp på veggen når den er helt ferdig. Dagene våre kommer til å bestå av mye latter, sang og lek både inne og ute. Vi ber om at barna er leverte til 0915, slik at vi kan ta i mot alle barna på en god måte. En påklednings- situasjon kan oppleves vond for barna dersom det blir uoversiktlig. Sykdom eller fri: Dersom barnet er sykt, ber vi dere ringe barnehagen den første dagen. Etter dette er det OK med en sms. Dersom dere ønsker en oppdatering eller en tilbakemelding fra oss, ber vi dere om å ringe, vi har ikke anledning til å skrive SMS-samtaler. Levering: Når barna kommer, skal barna hjelpes inn på badet for å vaske hender. Dette gjelder uansett når dere leverer. Dere voksne skal også sprite hendene ( dispenser henger ved inngangsdøren). Mens barna spiser, vil ikke personalet komme ut i garderoben å ta i mot dere. Dette er for at vi ønsker at barna skal ha et godt måltid, uten forstyrrelser fra oss ansatte som går til og fra.

2 Informasjon: I løpet av de første ukene i september, vil det bli avholdt en oppstartsamtale med alle de nye barna/ foresatte. Dere vil få utlevert et skriv på forhånd slik at både vi i barnehagen og dere foreldre kan forberede oss. Følg med på oppslag for tider. Høstens foreldremøte vil bli avholdt 13.september kl 1900-2100. Her skal vi være en del avdelingsvis, håper mange har anledning til å komme! Her vil vi gå igjennom dagsrytme, og annen viktig informasjon. Bente Serigstad kommer også for å informere om foreldreveilednings programmet «De Utrolige Årene» (DUÅ) 19.september får Pytten to barnehagelærerstudenter på avdelingen. Disse skal ha praksis hos oss frem til 07.oktober. Barnehagen har egen nettside. Her legger vi ut viktig informasjon, både fra styrere, avdelingen m.m. anbefaler alle om å gå inn på www.minbarnehage.no og abonner på nyheter fra Vistestølenwww.minbarnehage.no barnehage. Vi minner dere om å oppdatere kontaktinfo på kommuneportalen. Det er denne informasjonen vi benytter oss av når vi skal kontakte dere foreldre ( sykdom/ evakuering etc). Denne MÅ være oppdatert. Vil til slutt minne om at kjettingene på portene skal låses skikkelig når dere kommer og går. Månedens Bursdagsbarn: Niklas 2år 26/9 Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både barn og foreldre i tiden som kommer. Hilsen personalet på Pytten og Dinglebein.


Laste ned ppt "Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google