Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

MJØSSKI 2017-18.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "MJØSSKI 2017-18."— Utskrift av presentasjonen:

1 MJØSSKI

2 Ny organiseringsstruktur (langrenntreninger) til sesongen 2017-2018
Bakgrunn Mange gode juniorløpere som hevder seg på høyt nivå Gi løperne best mulig utviklingsmuligheter Legge bedre til rette for tilrettelegging, oppfølging og motivasjon! Sikre et stort og godt miljø og treningsfelleskap i år Sikre en god overgang over i seniorklassen

3 Organisering langrenntreninger 2016 - 2017
Sportslig leder Allidrett/skileik 8-9 år 10 – 12 år 13-14 år 15 år +

4 Ny organisering langrenntreninger 2017-2018
Sportslig leder Allidrett/skileik 8-9 år år 13-16 år 16 år (02) Sondre Bonkerud Hovedtrener Jun/sen Tommy Olsen Hovedtrener Johan Edin Trener Per Vollum Mentor/Coach Thomas Strøm Ass trener (?) Trenermentor Per Vollum

5 Krav til hovedtrener junior-/senior
Løperoppfølging – evaluering og planlegging april/mai – samtaler for hver 6 uke med fortløpende evaluering av utført trening og ny plan. Testing og teknikkøkter. Leder ei økt i uka + samlinger ute. (+ har løperne 3 økter i uka på WANG) Ansvar for service/støttefunksjoner på NC/NM. Ansvar for medisinsk støtteapparat. Ansvar for å SAMLE trenerressursene innen junior i ETT fellesskap. Tett dialog med Sportslig leder. KRAV FRA HOVEDTRENER En trener som kan fungere som er «sparringspartner» for de eldste og lede en økt i uka. (Johan Edin) Minst to trenere på fellesøkter - ha med flere som blir med som «økttrenere. (eks. Per Vollum, Thomas Strøm)

6 Krav til løperne(/foreldre)
Alle løpere møter på alle fellestreninger (fravær skal meldes tidligst mulig) med en positiv innstilling til å BIDRA til å gjøre økta best mulig for ALLE. Foreldre forventes å bidra med sin kompetanse inn i fellesskapet – eks. smørere, sekundering. Alle utøvere fører treningsdagbok og har et bevisst forhold til å bruke denne på en konstruktiv måte. Møter forberedt på trenersamtaler. Oppsnakker sine klubbkamerater og tar evt. kritikk med den det gjelder. For å utvikle gode utøvere er det tre faktorer som gjelder; miljø, å trene best, og ha høyest mulig kvalitet på alle økter.

7 Miljø Alle skal glede seg til fellesøkter. Vi skal ha det moro på trening, på samlinger og på konkurranser. Det siste er undervurdert av mange – man presterer best hvis man har det bra der man er og er i godt humør. Alle skal bidra til dette miljøet gjennom å være aktiv i diskusjoner, rose medutøvere for gode treningsprestasjoner og være støttende hvis noen sliter. Alle skal gå renn i samme skidress – klubbdress er en selvfølge i alle andre klubber. På trening skal man bidra til at øktene blir av høy kvalitet.

8 Oppstart treninger 13 år +
Alle juniorer og 16 åringer er oppfordret til å stille på KM terrengløp i Moelv 1.mai. Her vil det bli en «kort brief» fra trenerne om opplegget fremover etter løpet. (Foreldrene oppfordres også til å ta del i denne «briefingen» og få info) Junior-/seniorgruppa starter opp med organiserte treninger fra torsdag 4.mai kl.18 (detaljert treningsplan kommer). 15-16 åringene starter opp med organiserte treninger hver onsdag fra 10 mai kl.18 (detaljert treningsplan kommer). Fra august blir det trening også for år som da vil utgjøre treningsgruppa år. Fra aug. blir det treninger på tirsdag og torsdager som «vanlig». (*16 åringene (02) vil få flere muligheter til å «hospitere» på junior/-senior gruppa i løpet av sesongen)

9 Samlinger Vi legger klubbens samlingstilbud rundt kretsen sitt samlingstilbud som er «1.pri». Vi oppfordrer løperne til å delta på kretsen sitt samlingsopplegg. I tillegg vil vi ha egne klubbsamlinger. -1. samling vil bli på sognefjellet 2. – 5. Juni for 15 år + (03 og eldre). Meld fra om interesse til Sondre Bonkerud på Det vil også bli flere klubbsamlinger gjennom året. Det jobbes med å få spikret datoene for disse.


Laste ned ppt "MJØSSKI 2017-18."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google