Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Starte systemet Bruker får tilgang til innlogging i systemet ved å klikke på applikasjonens ikon under startmeny, eller ved å klikke på en applikasjon.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Starte systemet Bruker får tilgang til innlogging i systemet ved å klikke på applikasjonens ikon under startmeny, eller ved å klikke på en applikasjon."— Utskrift av presentasjonen:

1 Starte systemet Bruker får tilgang til innlogging i systemet ved å klikke på applikasjonens ikon under startmeny, eller ved å klikke på en applikasjon som ligger klar på skrivebordet. Programvaren er tilgjengelig på enkeltes arbeidsstasjon, eller dersom bruker er kunde via webløsning vil bedriftens nettløsning være tilgjengelig på følgende adresse.

2 Logge inn Systemet krever korrekt brukernavn og passord før det gis tilgang til bestillingssystemet. Dette er innloggingsbildet du får opp når du starter systemet. Innloggingsbilde Bruk det brukernavnet og passordet du har fått fra systemadministrator på e-post.

3 Avbryte innlogging Du kan avbryte innlogging ved å klikke på knappen «avbryt» Innlogging blir avbrutt og applikasjonen lukkes.

4 Bruk korrekt brukernavn og passord Legg inn korrekt brukernavn og passord, og klikker på OK. Klikk OK for å fortsette inn i bestillingssystemet Klikk på OK for å bekrefte brukernavn og passord

5 Velge arbeidsområde For å velge arbeidsoppgave klikker du på ønsket arkfane. Du vil da få tilgang til ønsket arbeidsprosess. Bestilling står som startbilde.

6 Område – Bestilling - Meny

7 Ski utleie

8 Velge type ski

9 Velge Sykkeltyper

10 Velge sykkel/ sikkerhetsutstyr

11 Bestille Kajakk/Kano

12 Bestille Instruktør

13 Bekrefte bestilling

14 Bestillingskvittering Denne kan skrives ut eller videresendes so, vedlegg til e-post.


Laste ned ppt "Starte systemet Bruker får tilgang til innlogging i systemet ved å klikke på applikasjonens ikon under startmeny, eller ved å klikke på en applikasjon."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google